SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sadece avantaj kaybettik
13.03.2021
Son iki maçını kaybederek düşüşe geçen Giresunspor, dün sahasında Bandırmaspor'u ağırladı. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, bu maçta farklı bir 11'i sahaya sürdü. Son iki maçında kalesinde 5 gol gören yeşil-beyazlı ekipte kaleci Onurcan, stoper Sergen ve kaptan Eren kızağa çekildi. Bu isimlerin yerine Tolgahan, Milinkovic ve cezası sona eren Diarra forma giydi.

Maçın ilk dakikalarında kalesinde ciddi bir tehlike yaşayan Çotanaklar, 23. dakikadaki gole engel olamadı. Bu pozisyonda kaleci Tolgahan'ın acemice çıkışı pahalıya patladı.
İlk yarının kalan diliminde tempo düşünce devre 1-0'lık skorla sona erdi.

Giresunspor, ikinci yarıda tüm hatlarıyla gol aradı. 56'da Nalepa ile başlayan atakta ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Caner Hüseyin, topu Gökhan'a nişanlayınca beraberlik fırsatı kaçtı. 64'te kalesinde ciddi bir tehlike atlatan yeşil-beyazlı ekip, kalan dilimde oyunu rakip alana yıkmayı başarsa da bir türlü aradığı golü bulamadı. Sahadan 1-0 yenilgiyle ayrılan Giresunspor'da mağlubiyet serisi 3'e çıktı.
Yapmayın beyler! Okyanusu geçtik, derede boğulmayalım. Sadece avantaj kaybettik. Hala lideriz. Bu maçın telafisi olacaktır elbette. Kaldırın kafanızı! Samsunspor maçıyla yeni bir sayfa açın, yeniden şampiyonluk şarkıları söyleyelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap