SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnsanı yaşat ki devlet yaşasın
10.01.2021

Zor günler geçirdiğimiz 2020 yılında yaptığı çalışmalarla görevinin hakkını veren, devlet adamlığı kimliğinden ziyade adeta adamlığıyla Giresun’da fark yaratan birinden bahsetmek istiyorum bu hafta.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hizmet eden Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, daima övgülerin en fazlasını hak ediyor. Yıl boyunca Giresun halkının huzur ve güvenliği için gece gündüz aralıksız mesai harcayan Sayın Müdür ve Giresun Emniyet teşkilatı, gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla ve sosyal sorumluluk projeleriyle 2020 yılında da tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.

Koronavirüs pandemisi sürecinde ve 22 Ağustos’ta ilimizde yaşanan sel afetinde de çok büyük bir özveriyle görev yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, afet bölgesindeki vatandaşların yanı sıra toplumun her kesiminin de büyük takdirini kazandılar. Pandemi sürecinde ceza uygulamalarından ziyade, inisiyatif kullanarak daha çok vatandaşın yanında olup, ihtiyaçların giderilmesinde gece gündüz koşturan Giresun polisi daha çok sempati kazanırken, Sayın Müdürün tutumu ve yaklaşımı da aynı yönde olmuş ve takdirle karşılanmıştır. Yine Dereli başta olmak üzere ilimizde yaşanan sel afetinde gerek arama-kurtarma, gerekse koordinasyon ve güvenliğin sağlanmasında gerekse ilgili yardım ve desteklerin ulaşmasında mücadeleci ve ısrarlı bir tutum sergileyen Sayın Aktaş, bu sınavdan da başarıyla çıkmasını bilmiştir.

Giresun’da göreve başladığı ilk günden itibaren sergilediği olumlu yaklaşımlar ve halkın içinde yer alma gayretinde olan Sayın Müdür, sosyal etkinliklerde yer alan ve STK’larla da dirsek temasında olmaya özen gösteren bir tablo sergilemiştir. Adeta devletin gülen ve anlayışlı yüzü olan Sayın Aktaş gibi devlet adamlarının çoğalmasını diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap