SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hüseyin Taşkın
25.10.2019

Giresun İl Özel İdaresi ona emanet. İyi de ona…

 

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, bürokrasinin her kademesinde görev almış ve bulunduğu noktaya emeğiyle gelmiş tam bir görev adamı.

Uzun yıllar bürokraside devlet tecrübesi ve terbiyesiyle hizmetler veren Taşkın, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de başarılı, uyumlu bir şekilde sürdürmekte ve Giresun’a büyük hizmetler yapmaktadır. Bürokraside, devlette; çalışkan ve bilgili olmak tek başına yeterli olan bir şey değildir. Uyum da çok önemlidir.

Sıralı amirlerle, çalıştığınız ekiple ve siyasetle uyumlu olacaksınız ki işler yürüyecek ve hizmetler hayat bulacak. Çarklardan biri aksadığında hizmet üretmeniz, başarılı olmanız zaten mümkün değil. Sıralı amirlerle, çalıştığınız ekiple ve siyasetle uyumlu değilseniz yolculuğunuz uzun sürmez. Birde tabi hizmet ettiğiniz halkın ve bölgenin ihtiyaçlarını iyi bilecek, problemlerine hakim olacak ve anında çözümler üreterek kaliteyi artıracaksınız.

Gerisi zaten teferruat ve organizasyondur. Siz iyi bir şef olursanız orkestranız da iyi müzik yapar. İyi bir yönetici de tıpkı bir orkestra şefi gibi yönetimindeki her argümana hakim olmak zorundadır. Sayın Taşkın için tüm bunları rahatlıkla söyleyebiliriz.

Zaten öyle olmasa görevinde bu kadar uzun süre kalamaz ve Giresun’da hayata geçen büyük işler bu kadar düzenli yürümezdi. Bugün Giresun’da hayata geçen mega projelerin arkasındaki önemli isimlerden biridir Taşkın.

O sağlanan kaynakları iyi yönettiği sürece Giresun’a gelecek hizmetler daha hızlı gelecektir. Bilindiği gibi İl Özel İdareler, devletin tüm yatırımlarının yönetildiği, bütçelerinin çıkarıldığı ve harcandığı yerlerdir. Köylere giden hizmetlerin, yol, su ve daha birçok hizmetin çıkış noktasıdır.

Yani çok önemli bir kurumdur. Böyle bir kurumu yönetmek de çok önemli insanların yapacağı bir iştir. Sayın Taşkın bu işi en iyi ve en doğru şekilde yapmakta ve bir hemşehrisi olarak şahsımı da gururlandırmaktadır.

Yine son dönemde; Giresun’da devam eden ve hayata geçen projelerin altında onun da imzası vardır. Başta bölgemiz turizminin en önemli alt yapısı olan yollarının asfaltlanması onun da sayesinde hızla devam etmekte ve büyük bir aşama kat etmektedir. Giresun Çotanak Stadı, 350 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi onun döneminde başladı ve bitmek üzere. Giresun’un güneye açılan kapısı Eğribel Tüneli’de önemli ölçüde tamamlanmıştır. O görevde kaldığı sürece Giresun çok daha önemli projelerini hızla tamamlayacaktır.

Sayın Taşkın gibi başarılı insanlar bizi gururlandırır ve geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlar. Sayın Taşkın gibi başarılı, tecrübeli ve donanımlı müdürlerimizin tüm kurumlarda artarak başarılı olması en büyük temennimizdir. Kendisini saygı ve sevgiyle selamlıyor, başarılarının devamını diliyorum.

Tebrikler Sayın Taşkın…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap