SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor mücadeleden kopmayacak
20.01.2021
 
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Antalya’da tamamlanan kampı değerlendirdi. Antalya’da verimli bir kamp süreci geçirdiklerini söyleyen teknik Keleş, “Sezon başı olumsuzluklarına rağmen ilk yarı sonunda güzel bir başarı sergiledik. Lider olarak bitirdiğimiz ilk yarı sonrası Antalya’da sürdürdüğümüz kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Herkesin morallerinin üst seviyede olduğu, sağlıklı bir çalışma dönemini geride bıraktık” dedi.

İkinci devrenin daha zorlu geçeceğini kaydeden Keleş, “Ancak biz bu işin üstesinden gelebilecek kaliteye sahip bir takımız. Biz bu işi bitirmeden sevinmeyeceğiz inşallah sezon başından bu yana hedeflediğimiz Süper Lig hasretini bitirdiğimiz vakit tüm şehir hep birlikte sevineceğiz. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum takımıma çok güveniyorum hepsi birbirinden yetenekli oyuncular” sözlerini kullandı.

Oyuncularını başarılarından dolayı kutlayan Keleş, “Biz bu sezon hangi oyuncumuza görev verdiysek kimden ne istediysek hepsini yerine getirdiler. İkinci yarıda, ilk yarıda oynadığımız oyunun çok daha fazla üzerine çıkmak istiyoruz. Mücadeleden asla kopmayacak ve elimizden gelen her şeyi sahaya koyacağız. İyi bir hava yakaladık bu havayı sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap