SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun golü daha erken bulmalıydı
7.12.2020

Ligin dibine demir atan Eskişehirspor’u sahasında konuk eden Giresunspor, zaman zaman zor anlar yaşadığı karşılaşmayı, tecrübe farkıyla kazanmasını bildi. Bu maç öncesinde oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılarak zirve yolunda önemli kayıplar yaşayan Çotanaklar, bu kez hata yapmadı. Rakip her ne kadar son sırada yer alsa da maç oynanmadan kazanılmaz.


Bu tür maçlarda iyi oyun da aranmaz. Çünkü 3 maçtır kazanamıyorsun, galibiyetten başka çaren yok. Olası bir puan kaybı moral ve motivasyonu da düşürecek. Dolayısıyla 3 hafta art arta gelen beraberlik sonrasındaki bu galibiyet önemliydi. 66’ncı dakikaya kadar rakip kalede gol arayan Giresunspor, işi daha erken çözmeliydi. Zaten oyun kontrolünü baştan sona elinde turan Giresunspor, en azından ilk yarı bir gol bulup rahatlamalıydı.

Her ne kadar istenen ve beklenen oyun sergilenmese de Eskişehirspor karşısında alınan 3 puan, Çotanaklar’ın 5’nci sıraya yükselmesini sağladı. Giresunspor, artık bu saatten sonra gelecek hafta oynanacak olan Keçiörengücü maçına odaklanmalı. Her maç her puan altın değerinde. Özellikle üst sıralardaki rakiplerine mağlup olmayan Giresunspor, Ankara deplasmanından da puanlarla dönerse, büyük iş başarmış olacak. Ne diyelim, kolay gelsin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap