SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gidişat süper
1.02.2021
Giresunspor, süper bir şekilde yoluna devam ediyor. İkinci yarının ilk maçında Balıkesirspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Çotanaklar, dün deplasmanda karşılaştığı Menemenspor’a da şans tanımadı. Rakibi karşısında adeta şov yaparak sahadan 4-0 galip ayrılan Yeşil-Beyazlılar, bir maçı daha gol yemeden kazanmasını bildi.

Bu galibiyetle birlikte galibiyet serisini 8 maça çıkaran Giresunspor, bu müsabakalarda kalesinde gole izin vermedi. Dile kolay, tam 728 dakikadır gol yemeyen bir Giresunspor...
Her yönüyle Süper Lig’i hak eden Yeşil-Beyazlılar, umarım sezon sonunda mutlu sona ulaşır. Hakan Keleş çok büyük işler başarıyor. Eldeki malzemeyle en iyi ürünü çıkarmaya çalışıyor. Başarıyor da. Böyle devam ederse Süper Lig rekorla gelebilir.

Girdiği net pozisyonları gole çevirmeyi başaran Karadeniz ekibi, diğer maçlara oranla daha derli topu görüldü. Gittikçe çıta yükselten Giresunspor, gelecek hafta Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa çok tehlikeli bir takım. Buradan alınacak 3 puan, Süper Lig yolunda dev bir adım atılmasını sağlar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap