SON DAKİKA
SON DAKİKA


Evdeki hesap Çarşıya uymadı
17.02.2020

Giresunspor son haftalardaki çıkışını Karagümrük deplasmanında da sürdürmek istiyordu. Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı. Zorlu bir deplasman olacağı belliydi, ta ki ilk dakikalarda rakibin baskısı ve istekli oluşu bunu gözler önüne seriyordu. Çabuk teslim olmayan Çotanaklar, oyunda dengeyi çabuk sağlasa da 24’üncü dakikadaki penaltıyla 1-0 yenik duruma düştü. Tartışılabilir bir pozisyondu. Oyuncunun destek eliydi ancak hakem öyle karar verdi. Fazla takılmamak lazım.

İkinci yarıda daha etkili olan Giresunsporumuz beraberliği yakalasa da öne geçecek golü bulamadı. Tabi 42’nci dakikada Landel’in kırmızı kart görmesi planları alt üst etti. Eksik oynayan Çotanaklar, güçlü rakibiyle dişe diş mücadele etse de 80’inci dakikadaki gole engel olamadı. Kalan kısa sürede sonuç değişmedi ve Giresunspor haftalar sonra yenilgiyle tanıştı.

Bu maç geride kaldı. Giresunspor’un artık önündeki maçlara bakması gerek. Bu saatten sonra her puan çok değerli. Eğer play-off isteniyorsa özellikle iç sahada maç kaybedilmemeli. Bu hafta sonu Balıkesir maçı var. 6 puanlık maçta 12’nci adamın artık sazı eline alması gerekir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap