SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 maç kaderi belirleyecek
12.03.2021

TFF 1. Lig’de son 2 maçında Altay ve Ümreniyespor’a kaybederek büyük yara alan GZT Giresunspor, yine de şampiyonluk yarışında avantajlı konumda bulunuyor. 2. sıradaki Samsunpor’un 3, İstanbulspor’un ise 6 puan önünde yer alan Çotanaklar, kalan 9 haftada istediği sonuçları alarak hedefine ulaşmaya çalışacak. Bu süreçte yeşil-beyazlıların önündeki 3 maç Süper Lig yolunda kaderini belirleyecek.

26. HAFTA maçında Cuma günü Bandırmaspor’u ağırlayacak olan Çotanaklar, Altınordu-Samsunpor, Adana Demirspor-İstanbulspor karşılaşmalarının olduğu haftada kazanarak puan farkını açmak istiyor. Yeşil-beyazlılar 27. Hafta maçında ise şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Samsunpor ile 27 Mart Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Çotanaklar için zorlu deplasmandan alınacak puan büyük önem taşıyacak.

GİRESUNSPOR kritik virajı 28. Hafta maçında sahasında karşılaşacağı İstanbulspor maçı ile tamamlayacak. İlk 2 takımın üst lige yükseldiği ligde 3’üncü İstanbulspor ile olan puan farkını açmak isteyen Çotanaklar sahasında karşılaşacağı rakibini evine puansız göndermeyi planlıyor. Yeşil-beyazlılar bu zorlu dönemeçten en az 7 puanla ayrılıp Süper Lig kapısını ardına kadar açmayı amaçlıyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap