SON DAKİKA
SON DAKİKA


Satarsan Sörloth'u yersin tokadı
14.09.2020
Trabzonspor ilk lig maçında Beşiktaş ile içeride oynadı. Her iki takım da eksik kadrolarla sahaya çıktı. Trabzonspor’da geçen yılın gol kralı Sörloth son anda satılınca, mecburen Trabzonspor önce Ekuban’a şans verdi. Ekuban da Vida’nın markajında adeta kayboldu. İlk yarım saate kaleciler kalelerinde top görmediler. Rezalet bir iki takım seyrettik. 37’nci dakikada Mensah’ın pasında Boyd sol tarafta top ile buluştu. Sağ ayağına aldığı top ile nefis bir şut attı. Uğurcan harika bir kurtarış yapmak isterken Hüseyin’in kafasına çarpan top, Uğurcan’ı yanıltarak kaleye girdi. 

Bundan önce Trabzonspor’un Campi’nin sol tarafa attığı uzun pasta Kamil Ahmet’in sol taraftan ortasında Ekuban’dan önce davranan Vida, bu pozisyonu yok etti. Trabzonspor’un ilk yarı girmiş olduğu tek pozisyon buydu. Trabzonspor’un yeni transferi Flavio adeta Pilavye gibiydi. Böyle oyuncu Trabzonspor’un altyapısında yok mu? Sarıyer’e gönderilen Cafer Tosun bunun kadar top oynayamaz mıydı? Elma ile armutu karıştıran teknik heyet, Ekuban santrfor oynayamaz, kanat oyuncusudur, alan ister. Kafaları bu kadar da mı çalışmıyor? 

Flavio’nun Atiba’ya yaptığı harekette penaltı kazanan Beşiktaş, farkı 2’ye çıkardı. Arkasından oyuna giren Lens durumu 3’e çıkardı. Trabzonspor’da Türkiye’nin en iyi kalecisi Uğurcan adeta depresyona girdi. Yine Campi’nin uzun pasında Beşiktaş kalecisinin uzun pasında sahanın hiçbir varlık gösteremeyen Abdülkadir Ömür, topu kaleye gönderebildi. Trabzonspor sol taraftan Nwakaeme ile biraz görünürken, sağ tarafta hiçbir varlık gösteremedi. Ve sezonu çok kötü başlayarak bu kötü Beşiktaş karşısında 3 gol yiyerek sezona çok kötü bir giriş yaptı. Bunda Sörloth’un satış zamanlaması çok büyük hataydı. Artık önümüzdeki haftalarda Sörloth’tan gelecek olan para ile alınacak oyuncuların ne yapacağı da meçhul. Daha doğrusu Fırtına’nın işi çok zor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap