SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rezil Fırtına 3-4
31.10.2020

 
Trabzonspor Kasımpaşa maçını kazanıp kötü gidişe son vermek istiyordu. Hafta içinde söylentiler hoca değişikliği olacağı yönündeydi. Bütün oyuncular stres içindeydi, bu da sahaya yansıdı. Maçın başında karşılıklı ataklar görüldü. Sezona iyi başlayan Kasımpaşa takımı sol taraftan gelişen atakta ceza sahası dışında Tırpan’ın sert vuruşuyla öne geçti.

Arkasından Trabzonspor’un kaliteli ayağı Nwakaeme maça ağırlığını koyarak yaptığı driplinglerle rakip kalede etkili oldu. Bu atakların birinde getirmiş olduğu topu çıkardığı Serkan güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek eşitliği sağladı.

Konuk ekip bu golden sonra iki defa Trabzonspor kalesinde etkili oldu ama Uğurcan başarılıydı. Trabzonspor defansı sahada yokları oynuyordu. Nwakaeme sol taraftan tank gibi topu sürerek ceza sahasına girip yapmış olduğu vuruşla takımını öne geçirdi.

Golden sonra ataklarına devam eden Trabzonspor’da Marlon’un uzun pasında topla buluşan Nwakaeme klas bir vuruşla farkı 2’ye taşıdı. Uğurcan’ın pasında Kamil Ahmet’in topu kaybetmesiyle Yusuf Erdoğan farkı 1’e indirdi.
İkinci yarıda Kasımpaşa Varga’yı oyundan alıp golcü oyuncusu Koita’yı oyuna soktu. Bu değişiklik konuk ekibe 3 puanı getirdi. Kasımpaşa Hodzic, Yusuf Erdoğan ve Koita ile Trabzonspor kalesine yükseldikçe yükseldi.

Hadergjonaj ile sağ taraftan Trabzonspor kalesini orta yağmuruna tuttu. Koita’nın etkili şutlarında Uğurcan başarılı kurtarışlar yaptı. Sol taraftan gelen bir hücumda Serkan’ın sebep olduğu penaltıyı Uğurcan kurtararak ilk kez bir penaltı kurtarışına imza attı. Önce Edgar Ie’nin kendi kalesine golü ve sonra Koita’nın nefis golüyle Kasımpaşa 4-3’lük galibiyete uzandı.

Maçın 90’ıncı dakikasında Abdülkadir-Diabate değişikliği yapan Newton bu değişiklik için neden bu kadar bekliyor? Utanarak yazıyorum; 4 gol yiyen Trabzonspor’da kaleci Uğurcan’ın 8 net kurtarışı var. Trabzonspor bu kadar aciz oynayamaz. Newton oyuncu değişikliklerinde yine çok geç geldi. Kasımpaşa maçın başın sonuna kadar oyunda üstündü. Uğurcan’a bir çift lafım var. Penaltı kurtardın, müthiş kurtarışlara imza attın ama ilk gol ve 3’üncü golü de kurtarıp ilah olabilirdin. Yazık oldu Serkan, Uğurcan ve Nwakaeme’nin akıtmış olduğu tere.

Maç öncesi hepimiz İzmir’de meydana gelen depreme üzüldük. Ölenlere rahmet yakınlarına sabır diliyorum.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap