SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi bir antrenman maçı
30.07.2019

Trabzonspor son hazırlık maçını Verona ile oynadı. Burada Ünal hoca oynamayan oyunculara şans verdi. Kalede Uğurcan, Hüseyin Novak’tan başka diğer oyuncuların hepsi hemen hemen yeni oyunculardı. Serie A takımı Verona 3’lü defansla oyuna başladı. Trabzonspor ilk yarıda bu üçlü defansı bir türlü geçip pozisyon bulamadı. 27’nci dakikada başarılı oyuncu Veloso, sol ayağıyla harika bir frikik golü attı.


Beraberliği isteyen Trabzonspor’da Koray’ın pasıyla buluşan Andusic’in şutu defansa çarparak kornere gitti. Bunun dışında Trabzonspor’un doğru dürüst pozisyonu yoktu ama kaleci Uğurcan bence iyi bir antrenman devresi geçirdi. Rakip ilk yarıda daha atak oynadı. İkinci yarıya Ünal hoca 4 değişik adamla başladı.


Kalede Arda, önünde Hosseni, ilerde ise Ekuban, Nwakaeme forma giydi. Trabzonspor, Nwakaeme’nin etkili oyunuyla pozisyonlara girmeye başladı. Bu oyuncunun sağdan pasında Avdijaj’ın şutu Radunovic tarafından kurtarıldı. 60.dakikada Ekuban’ın şutu auta gitti. Ünal hoca, son yarım saat bence geleceğin yıldızları diye gösterilen Muhammet, Behlül ve Cafer’i oyuna aldı. Cafer göze batan bir oyuncuydu zaman zaman orta saha ve liberoda oynamasına rağmen bence geleceğin yıldız oyuncusu olacak. Ünal hocaya sesleniyorum; Cafer’i Okay Yokuşlu’nun yerinde oynatırsa hem Trabzonspor hem milli takım çok değerli bir oyuncu kazanacak. Cafer’i alnından öpüyorum. Fizik yapısı güçlendi, ben bunu 5 yıldır izliyorum.


Sadi hocanın talebesi. Daha 19 yaşına yeni girdi. Nwakaeme’nin 69’uncu dakikada yaptığı ortayı iyi değerlendiren Kerem, Trabzonspor’a beraberliği getirdi. Nwaakaeme geçen sezon olduğu gibi bu sezon da güzel işler yapacak gibi görünüyor. Behlül, Kerem, Cafer ilerisi için umut verdiler. Böylece Trabzonspor dördüncü hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı. Ama acil ve net diyorum çok kaliteli iki tane santrfor şart, yoksa Trabzonspor çok zor durumlarda kalır. Bu transferlerin de bir an önce yapılmalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap