SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına rezaleti
18.12.2020

Trabzonspor, 1’inci lig takımı Adana Demirspor karşısında farklı bir karoyla mücadele etti. Sağ tarafta Pereira ve Diabate hiç etkili olamadılar. Sol tarafta Faruk Can bence Trabzonspor’un en iyi oyuncusu olarak öne çıktı, önündeki Bilal’e rağmen. Bir de stoper Hugo, iki gol atarak elinden geleni yapmaya çalıştı. Takımı ayakta tutan isimlerden biriydi. İlk yarıda yazacak bir şey bulamıyorum çünkü pozisyon yok. Emeklilerin maçı gibi bir maç oldu. Halı saha maçı gibi, böyle iki takım bulsanız hiç kimse izlemez. Bizi uyutan bir takım görüntüsündeydiler.

İkinci yarıya Abdullah hoca sahada hiç gözükmeyen Bilal ve Plazayı oyundan alarak yerine Sefa ve Kerem’i koydu. Bu iki oyuncu Trabzonspor’a pek katkı sağlayamadı. Cüneyt hoca ise oyuna eski Galatasaraylı Yunus ve Mehmet Akyüz’ü alarak başladı. Ve bu iki oyuncu da birer gol kaydederek Adana Demirspor’un efsane Trabzonspor’u elemesini sağladı.

Oynanan oyun, Abdullah hocayı memnun etmediği için oyuna Abdulkadir Parmak ve Yusuf Sarı girdi. Bu oyuncuların oyuna girmesiyle Trabzonspor biraz toparlanmış göründü.

Yazacak bir şey bulamıyorum. Bu oyuncu grubu nasıl bir oyuncu grubu? Bu forma bu kadar ucuz mu? 1. Lig takımına kendi sahanda üstünlük kuramıyorsun. Bu oyuncuları yeterli gören teknik kadro ve yönetim bence çok büyük yanlış yaptı. Türkiye kupasının bir anlamı vardır.

Rotasyonlu bir kadro kuran Abdullah Hoca sanırım Rize maçını düşünüyordu. Rizespor’un Adana Demir’den çok güçlü bir takım olduğunu söylememiz gerek yok. Şunu da vurgulamak istiyorum. İlk yarıda Trabzonspor’un bir penaltısını es geçen hakem Alper Çetin, maç biterken Chedjou’nun yaptığı harekete penaltı verdi. Bence penaltı değildi. Yıldız futbolcu diye geçinen Baker, bu penaltıdan yararlanamadı. Ve maç uzatmalara gitti. Adana Demir’den Gökhan İnler, Traore, Rassoul ve kaleci Vedat bence başarılı ve iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Tabi sonradan oyuna giren Yunus ve Mehmet Akyüz’ü de unutmamak lazım. Uzatmalarda gol atamayan Trabzonspor, penaltılarla elendi. Utanç verici bir durum. Bu oyuncular giydikleri formanın hakkını versinler. Alın terini versinler. Yazıklar olsun diyorum. Taraftarlara da üzülüyorum. Başka diyecek bir şey bulamıyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap