SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Bursa'da esti
13.04.2019
Trabzonspor Avrupa’ya gidebilme hesapları yaparken, Bursa küme düşmeme mücadelesi veriyordu. Yeni hocaları Mesut Bakkal ile sahaya çıktı. 
Bursaspor maça iyi başladı, sol taraftan Yusuf Erdoğan’la etkili ataklar geliştirdi. Bursaspor’da Sakho başarısız bir oyun oynadı, Yusuf’un paslarını iyi değerlendiremedi. Bazı pozisyonlarda Uğurcan başarılıydı. Ibanez’e yapılan bir faulün kart olması lazımken hakem Bülent Yıldırım pas geçti. Hemen akabinde Ibanez’in kesmiş olduğu ortada Nwakaeme’nin kafası direkte patladı. Ardından yine Nwakaeme’nin kafası bu kez auta gitti. Trabzonspor ataklarını sıklaştırıyordu. 
İkinci yarıda Olcay’ın yerine Ünal hoca Abdülkadir Ömür’ü oyuna aldı.

Bu değişiklik Trabzonspor’a çok faydalı oldu. 68’inci dakikada Nwakaeme’nin pasında harika sol ayak şutuyla Abdülkadir Ömür jeneriklik bir gol attı. Arkasından yine Abdülkadir driplingle ceza sahasına girdiği anda düşürüldü. Hakem önce devam dedi, ardından VAR’a giderek penaltıyı verdi. Penaltıyı kullanan Sosa, Bursaspor’un çok iyi oynayan kalecisini geçemedi. Sosa penaltıyı atamadı ama kaleci Okan da nefis bir kurtarışa imza attı. Bence en güzel an, maçın sonunda yaşanan olaydı. Trabzonsporlular Bursalıları, Bursalılar ise Trabzonsporluları alkışladı. Bu, yıllardır özlenen bir tabloydu. Küme düşme potasında dahi olsalar da yenildikleri halde Trabzonsporlu oyuncuları alkışlamaları çok büyük bir jestti. Trabzonspor artık Avrupa yolunda diyebiliriz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap