SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyun ümit vermiyor
18.10.2020

Geçen yılın 1.si ve 2.si Trabzon’da karşı karşıya geldi. Sezona çok kötü başlayan Başakşehir elinde bulundurduğu kaliteli oyuncularının performansıyla Trabzonspor karşısında harika bir oyunla 2-0 galip geldi.

Maçın başında Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür biraz canlı gözükse de genelinde bekleneni veremedi. Trabzonspor’un  ilk yarıda girmiş olduğu birkaç pozisyona kaleci Mert engel oldu. Baker’ın klas bir şekilde atmaya çalıştığı çalımda İrfan Can topu göğsüyle kazanıp driplingle ceza sahasına girdi. Defansın müdahalesinin ardından tekrardan önünde kalan topu şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Kaleci Uğurcan önü kapalı olduğu için topa müdahale edemedi. Trabzonspor’un gol umudu Afobe ise bugün sahada hiç yoktu. İlk yarıda Safa’ya indirdiği bir top vardı. Safa’nın vuruşunda Mert başarılıydı. Başakşehir’de sağ tarafta Visca ve Rafael, sol tarafta ise Deniz’le Trabzonspor kalesine indi. Orta sahada oyuncu üstünlüğü bulunan Başakşehir, oyunu kendi kontrolü altına aldı. Nwkaeme ve Ekuban’ın yokluğu fazlasıyla hissedildi. İkinci yarıda yine Başakşehir oynadı Trabzonspor seyretti. Başakşehir’li oyuncular yapmış olduğu paslarla Trabzonspor’la ortada sıçan oynar gibi oynadı. Trabzonspor’un ikinci yarıda net bir pozisyonu yoktu. Oyuna giren Djaniny’nin etkisini göremedik. Visca müthiş bir şutla Uğurcan’ı çaresiz bıraktı ve durumu 2-0 yaptı. Kenardan giren oyuncular da Trabzonspor’a etki göstermedi. Diabate’ye 70 dakika hoca nasıl dayandı anlamadı. Yıldız oyuncularla süslenmiş Başakşehir ikinci yarıda adeta hazırlık maçı havasında oynadı. Açıkçası bu futbol ileriye dönük hiç ümit vermedi. Seyircisi maçlar zaten zevk vermiyordu. Bu maçtan da zevk alamadık. Umarız ilerleyen haftalarda seyici geri döner ve Trabzonspor da eski performansına kavuşur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap