SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 puan güzel
24.01.2021
Trabzonspor, Ankara’da Gençlerbirliği’nin konuğu oldu. Trabzonspor’un yeni transferi Berat, eski takımına karşı mücadele ederken, ilk kez Bordo-Mavili formayla ilk 11’de sahaya çıktı.
Maçın genelinde iyi bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, özellikle son anlarda zorlansa bile hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Maçın hemen başlarında Hugo ile gole çok yaklaşan Trabzonspor’un şans yanında değildi. Hugo’nun kafası, Nwakaeme’nin yüzüne çarpınca, Trabzonspor mutlak golden oldu.

Konya maçındaki gibi bir gol izledik. Djaniny, Ekuban’la güzel bir verkaç yaparak jeneriklik bir gol attı. Arkasından her iki takım da orta alanda pas hataları yaptı. Yeni transfer Berat, iyi oynadı ama çok yana ve geriye oynadı. Bence dikine oynaması lazımdı. Ondan beklentiler daha büyük.

İkinci yarıya yine Trabzonspor hızlı başladı. Djaniny’nin uzaktan vurduğu şut, kaleci Übeyd’de kaldı. Gençlerbirliği’nin sol taraftan geliştirdiği atakta, Trabzonspor kalesine şandel bir top geldi. Top, çatal diye tabir edilen yere giderken kaleci Uğurcan mükemmel bir hamleyle topu kornere gönderdi. Bu Gençlerbirliği’nin Trabzonspor kalesinde yaşattığı en önemli tehlikeli ataktı. Ankara ekibi, 84’te penaltıdan bulduğu golle farkı bire indirerek umutlandı. Maçın son anlarında Kamil Ahmet hiç alakasız olmayan bir pozisyonda sarı kart gördü. Bu büyük bir hakem hatasıydı. Kamil, Beşiktaş maçında maalesef oynamayacak. Çok şükür korkulan olmadı. Ve Trabzonspor çok kolay gibi görünen maçı zor da olsa 3 puan alarak bitirdi. Trabzonspor için önemli olan galibiyetti. Bunu da elde etti zaten.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap