SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne Yapsanız Boşuna
1.09.2020

 

Önceki gün 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98’inci yıl dönümünü kutladık.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, bundan tam 98 yıl önce, 30 Ağustos

1922’de Dumlupınar’da, eşsiz bir zaferle taçlandırıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen, ülkenin bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan

canlarını ortaya koydu.

30 Ağustos’ta kazanılan bu destansı zaferle, milletimiz ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etti.

Zafer Bayramı tüm şehirlerde pandeminin izin verdiği ölçüde kutlandı.

Bazı şehirlerde protokol törenleri çerçevesinde kutlamalar yapılırken, bazılarında ise konserler ve etkinlikler düzenlendi.

Kutlamaların boyutu ne olursa olsun, herkesin içindeki coşku en üst noktadaydı.

Kutlamalar kapsamında bir ilk olarak gerçekleştirilen ve 300 İHA ile yapılan ışık gösterisi her kesimin beğenisini kazandı.

Gökyüzünde oluşan Atatürk ve ay-yıldız silüeti ise görülmeye değerdi.

Tüm bunlar yaşanırken sayıları az olsa da kraldan çok kralcılar yine devredeydi.

Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyet’i sürekli olarak hedef alan Akit TV, bir skandala daha imza attı. Kanalın, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıl dönümünde Anıtkabir'de yapılan töreni, “Devletin zirvesi ‘Anırkabir’de” KJ'siyle vermesi, büyük tepki çekti.

Herkesin beklediği gibi bir açıklama yapıldı ve "Yapılan yazım hatasından dolayı üzüntümüzü paylaşmak istiyoruz" denildi. Başka herhangi bir televizyonda olsa bunun bir yazım hatası olduğuna inanılabilir ama bu konudaki sicili belli olan bir kanalın açıklaması ne yazık ki hiç kimseye inandırıcı gelmedi.

Bu sadece Atatürk’e değil, devletin zirvesine de yapılan bir hakaretti.

Kendi görüntüsünün ekranda olduğu sırada yazılan bu yazı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da gereğini yapacaktır.

Şu an hiç okula gitmemiş, kendi imkanları ile okuma yazma öğrenen biri bile Anıtkabir’i yanlış yazmaz.

Eğer Anıtkabir’i doğru yazamayacak birini çalıştırıyorsanız da kendinizi sorgulamanız gerekmektedir.

Yani sizin gibi küçük azınlıklar ne yaparsa yapsın, 83 milyon milli ve manevi değerleri konusunda tek yürek oluyor.

Bu azınlık grubu da en çok bu birliktelik rahatsız ediyor.

Bir dönem ülkemizde forma giyen çok sayıda yabancı futbolcunun bile sosyal medyadan Zafer Bayramı’nı kutlaması karşısında ne hissediyorsunuz acaba?

Bir başkası ise “Büyük Taarruz fotoğraflarında Atatürk ve diğerleri neden paltolu? Ağustos ayında olmadı mı bu savaş” diyor.

Bu zeka seviyesi gerçekten şaka gibi.

Biraz coğrafya bilgisi olsa, karasal iklimden haberi olur, hadi bunlardan haberi yok seyahat ederken Afyonkarahisar’da yaz aylarında mola verildiğinde bile insanın içinin titrediğini bilmesi ya da duyması lazım.

Kısaca bu millet, Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne kadar ortak değerler noktasında aynı birlik ve beraberlik anlayışı ile hareket ediyor.

Olan da kraldan çok kralcılık yapmak isteyenlere oluyor!

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap