SON DAKİKA
SON DAKİKA


Direniş Rize’ye yetmedi
14.01.2021

Rizespor’un  maça çıkarken planı belliydi. Oyunu kendi sahasında kabullenip kontra atakla golü bulmayı hedefliyordu. Rizespor bu oyunu oynarken topa fazla sahip olamıyordu. Pozisyon üretmeye çalışırken de geniş alanlar buluyordular ama yeterince çoğalıp gol şansı yakalayamadılar. Beşiktaş ise topa daha çok sahip olup rakip olana oyunu yıkarak golü aradı. Rizespor’un iyi bir özelliği oyun disiplininden kopmadan mücadele etti. Beşiktaş pas alışverişinde sürekli sol kulvarı kullandı. Rizespor bu alanı iyi kapatarak ev sahibi ekibe pozisyon bırakmadı. Rizespor, Beşiktaş’ın baskısına direnirken oyunu rakip alana yıkmakta sıkıntı çekti. Karadeniz ekibinde Selim ve Emir Dilaver mücadelesiyle ön plana çıktı.

Rizespor ikinci yarıda hücumda daha etkili gözükmesine rağmen yeterince pozisyon bulamadı. Bulduğu boş alanları değerlendiremeyen Rizesporlu futbolcular skor üretemeyince kalesinde de sıkıntı yaşamaya başladı. Ev sahibi ekibin baskısına iyi direnen Rizespor, rakibine golü yiyene kadar neredeyse pozisyon vermedi. Nitekim gol de duran toptan geldi.

Rizespor boş alanları daha iyi kullanabilseydi tur atlayan taraftar olabilirdi. Sıkışık maç takviminde rotasyonlu kadrosuna rağmen Rizespor çok iyi mücadele etti. Kupaya veda eden Rizepor’a ligde başarılar diliyorum

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap