SON DAKİKA
SON DAKİKA


Newton yanlış yerde staj yapıyor!
20.10.2020

Yıllar önce rahmetli Gündüz Tekin Onay ile bir röportaj yapmıştım. Hoca, bir takımın rastgele teknik direktör almaması gerektiğini anlatmıştı uzun uzun. Takımın oyuncu grubunun, büyüklüğünün hoca tercihlerinde önemli etken olması gerektiğini söylemişti.

Ağaoğlu yönetimi Newton’u hangi akılla, hangi düşünceyle takımın başına getirdi, biz bunu bilmiyoruz. Ama sonuçları ne olursa olsun yanlış bir tercih yaptıklarını biliyoruz. Tıpkı Hüseyin Çimşir tercihi gibi. Yönetim kumar oynamayı seviyor. Ama masada Trabzonspor’un geleceği, milyonlarca taraftarın hayalleri var. İlk eli kaybettikten sonra neden masadan kalkmıyorsunuz ki? Israrla bir el daha oynamak neden?

Yönetimin Newton’dan Jose Mourinho çıkartması için Trabzonspor’un Porto olması gerekiyordu. Her yıl yapboza çevrilen; 17-18 futbolcu alıp, 17-18 futbolcu gönderen bir kulüpten Mourinho çıkmaz. Belki Newton gelecekte iyi bir hoca olacak. Ama burada değil. O da staj için yanlış yeri seçti. Git İsveç’e, Norveç’e kafanı dinle kardeşim. Ne işin var fırtınanın içinde…

Avcı’nın tazminatı

Trabzonspor haftaya F.Bahçe’ye yenilirse Newton gidecek ve yönetim biraz nefes alacak! İlk aday da Abdullah Avcı. Efsaneler Şota ve İstanbulspor’da çıkış yapan Fatih Tekke’de gündeme gelecek. Avcı, Beşiktaş’ta son 8 resmi maçın 7’sini kaybetti. Ve istifa etmek yerine koltuğa mıhlanıp kalmak istedi. Profesyonelliğe evet ama kulüpler kimsenin çiftliği değil ki. Bırakmasını da bilmek gerek. Bence Avcı, bu hafta Beşiktaş ile olan pürüzlerini halletmeli. Trabzon’a bu cv ile gelmesi zor. Zira gitmesini bilmeyen teknik direktörlerden yönetimler korkar.

Gaz mı alıyorlar?

Avukat Osman Erusta ile bir araya geldim. 74 doğumlu. 20 yıldır bu mesleği yapıyor. Bana göre ileride ismini daha fazla duyacağız. Kendisi aynı zamanda Ortak Değer Trabzon Platformu’nun Başkanı. Trabzon üst kimliği üzerine uzun uzun konuştuk.

Hukukçu kimliğinden dolayı Trabzonspor Yönetiminin şike davası için AİHM’ne yaptığı müracaatı da sordum. Şike mücadelesinde Trabzon şehrinin ortak akıl üretemediğini söyledi. Trabzonspor yönetimlerinin şike travmasını kendi menfaatleri doğrultusunda kullandığını da iddia etti. ‘Bu tabiri kullanmak istemiyorum ama hep taraftarın gazını aldılar’. AİHM başvurusunu da kulübün bütün yolları tüketme adına yaptığını söyledi. ‘Aksi takdirde yönetim zan altında kalırdı’.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap