SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zor günde yapılan siyaset yerin dibine batsın
19.04.2020

Virüs salgını nedeniyle ülke olarak kötü günler geçiriyoruz. Millet olarak sorumsuzlar hariç bu salgının üstesinden gelmek için mücadele ediyoruz. Herkes üzerine düşeni yerine getirmek adına bir misyon üstlenip birbirine destek olmak için çırpınıyor. Bu anlamda vatandaşlara belediyelerimiz de destek olmak için üzerlerine düşeni yerine getirmek amacıyla kaynak üretip gereğini yapıyor. Bütün belediyelerin bu zor günlerde vatandaşa destek adına attıkları bu adımlar nedeniyle alkışlamak gerekirken, işi sulandırıp hala siyaset hesaplaşması yapmanın inanın hiç ama hiç inandırıcılığı yok. Millet burnundan nefes alıyor, sizler başkanların bir kısmına soruşturma açma yoluna gidiyorsunuz. Allah aşkına bırakın bu adımları, bunlar inanın kimseye fayda getirmez. Duramazsınız milletin önünde şimdiden hatırlatayım, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir gibi birçok ilimizde bu tür siyaset kokan yaklaşımlar nedeniyle millet gerekli cevabı sandıkta vermişti. Kızmaca, darılmaca yok, Ankara’dan Türkiye nasıl görünüyor bilmem ama, Trabzon’dan bu atılan adımlar hiç de şık görünmüyor bilesiniz. Gönülleri almak, bu zor günlerde yapılanları siyasete mal ederek farklı mecralara çekmekle olmaz. Yaşanan zor günlerde vatandaşının yanında belediyelerin olmasının neresi yanlış?

Bırakın adamların yakasını, işlerini yapsınlar, yanlış yaparsalar sandıkta bu millet onlara gerekli cevabı verir. Ha, hırsızlık, yolsuzluk yaparsalar, yandaşlara, vakıfları ihale ve kaynak yaratıp milletin hakkını aktarırsalar bunun hesabını sorun. Bu günlerde yardım üzerinden hesaplaşma yapmak kazanım değil kayıpların yaşanmasına neden olur. Cumhurbaşkanı bu tip işlere izin vermemeli. Siyasi hesaplaşma yapılacaksa, zor günlerimizi atlatalım, o zaman meydanlarda, milletin önünde kozlar paylaşılsın. İnanın bıktı millet. Vatandaş can derdinde, sizler hala oy derdindesiniz diye isyan ediyor vatandaş bilesiniz. İstanbul, Ankara belediye başkanlarına yardımlar nedeniyle soruşturma açılmış. Ya da açılacak. Açsanız ne olur, açmazsanız ne olur? Bu yola başvuranlar bilmeli ki kaybeden olacaklardır. Günlük kazanımların ya da böyle adımların sandıklar milletin önüne konulduğunda oy alarak geri dönmediğini cümle alem biliyor, artık siz de bilin derim. Sonuç olarak yaşadığımız zor günler, tartışmaya, vuruşmaya, kavgaya ve soruşturmaya kadar götürülüyorsa yerin dibine batsın böyle siyaset! Millet can ve geçim derdinde, görmüyor, duymuyor musunuz Allah aşkına?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap