SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon valisi ve Uzungöl
23.07.2019

Trabzon Uzungöl’de bir provokasyon girişimi yapıldı. Yaşananları onaylamak mümkün değil. Yaşananlar sonrasında ağzı olan konuşmaya başladı. Ahmet Hakan diye bir zat oturduğu koltukta sakalını sıvazlamış aklı sıra Trabzon Uzungöl’de olanlarla ilgili ahkam kesmiş. Git işine be kardeşim! Uzak dur Trabzon’dan! Bu adamın sözlerinden cesaret alan iktidar partisinin milletvekili adayı Trabzon’a hakaret etti. Sormak gerek bu zata, rahatladın mı, zırvalıkların sonrasında bak neler olmaya başladı. Senin de Uzungöl’de provokasyona yeltenenlerden farkın kalmadı.

“Trabzon Valiliği’nin bu kafasıyla, bu ülkede kazanan hep, azgın, cahil, lince meyilli faşistler olacaktır” buyurmuşsun. Vay aslan parçası, sen neymişsin be!

Bak Ahmet Hakan, Trabzon valisinin yüreği mangal gibidir, senin gibi uzaktan laf üretip icraat yapmaz, dumbağı vurup icraatı yapar. Trabzon valisi için konuşurken, yazarken biraz düşünmen gerekir, kimdir, nasıl icraat yapar diye. Bilmiyorsan ben söyleyeyim, senden daha yürekli ve ülkesini, milletini düşünen önemli bir isimdir.

Oralardan Trabzon’a laf üreteceğine burnunun dibindeki iktidarın attığı olumsuz adımları sorgula önce. Yüzlerce meslektaşımız işsiz geziyor, kafanı bir de o tarafa çevir. İşçi, memur, esnaf, emekli, iş insanları çöken ekonomi nedeniyle ayakta kalma uğraşı veriyor, hadi kardeşim hadi oralara doğru bir yelken aç da görelim boyunu. Şunu da söyleyeyim, merak etme sen Trabzon’da durup dururken kimse birinin ayağına basmaz.

Akıl satıp, aklın sıra şirinleri oynayıp Trabzon üzerinden olumsuz algının doğmasına ve hakaret edilmesine çanak tuttun, aferin sana, başardın da! Sen zırvaladın, senin gibi milletvekili adayı olan AK Partili bayan bir kenti ve insanını rencide etme saygısızlığını gösterdi. Rahatladın mı Ahmet? Ya AK partili bu bayana ne demeli? Bu Kürdistan sevdası nereden kaynaklanıyor? Nezaket kuralları çerçevesinde onu Allah’a havale ediyorum.

Elin oğlu turist diye bu kentte istediği gibi at mı koşturacak? Ülkemin, milletimin ve kentlerin hassas olduğu konulara saygı gösterecek, turizmden nasibini alacak, paşa paşa ülkesinin yolunu tutacak.

İşte bu kafalar ülkemde bu provokatörlerin cirit atmasına çanak tutmuştur. Adamların emperyalist ülkelerle dirsek temasına girip Kürdistan hayallerini gerçekleştirmek için ülkemin topraklarına göz diktiğini bilmeyen yok, bir siz bilmiyorsunuz. Yineliyorum Ahmet Hakan ve Mehtap Toruntay düşün Trabzon’un ve valisinin yakasından! Bu kentten size bu tip laflarla ekmek çıkmaz, belki yalakalık yaptığınız iktidardan çıkar, o zaman o kapıya gideceksiniz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap