SON DAKİKA
SON DAKİKA


Suikast Girişimi Bilmecesi
4.12.2020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na DEAŞ militanlarının suikast yapacağı iddiası gündeme geldi. Önce eylem hazırlığında olan militanın yakalandığı söylendi, ardından belediye basın bürosu kendilerine böyle bir bilgi gelmediğini açıkladı.

Yaşanan bu gelişmeler ışığında en doğru ağız olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün öğle saatlerinde, “Siyasi kişilikler ya da devletin kilit noktalarında görev yapanlarla ilgili bu tür istihbaratlar gelir ancak biz açıklamayız” dedi, akşam saatlerinde ise

"Suikast girişimi söz konusu değildir. Yakalanan kimse söz konusu değildir. Terör örgütlerinin bir hedefleri daha vardır: Kendilerinden söz ettirmek" açıklamasını yapması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

BAŞKAN YARDIMCISININ İHANETİ

İhanet içerisinde olan İstanbul Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte 16 kişi terör örgütü PKK yapılanmalarını koordine etmek için kurulan KCK/TM üyesi olmak ve örgütsel faaliyetlerde bulunup, cezaevindeki örgüt üyelerinin ailelerine maddi destek sağlamak suçundan tutuklandı. Terörle mücadelenin sadece tetik düşürenlerle değil, örgütün beslenmesine destek olanlarla da sürdüğüne bir kez daha şahit olduk. Bu durum da millet olarak uyanık ve tetikte olmamızı gerektiriyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YOL ARKADAŞI ABD

Terör adına yaşanan bu örnekler karşısında hafızalarımızı biraz tazelersek terör örgütünün en büyük destekçisi ve yol arkadaşının Amerika olduğunu hatırlarız. Suriye’de Türkiye PYD/YPG/PKK’yı etkisiz hale getirmek için mücadele verirken ABD’nin milyonlarca dolar yardımla bu örgütlere destek olduğunu unutmadık. Sadece Suriye mi, Irak’ta da aynı tablo ile karşılaştık. Kısaca terör örgütlerinin hamisi olan ABD’nin attığı bu adımların muhatabı da siyasi iktidarlardır.

İnsanları katleden, ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütüne destek veren, hamiliğini yapan ABD’nin sahneye koyduğu yeni bir oyunun ilk perdesi mi oynanmaya başlandı acaba? Bugüne kadar ülkemize dost görünüp bizi arkadan vuran bir ülke olan ABD’nin Türkiye ile ilgili sahnelemeye çalıştığı oyunun perde arkasında siyasi iktidar ile bir hesaplaşması mı var acaba?

MUTLU MUSUNUZ?

Bunca gündem arasında diğer siyasi partilerin durumlarına göz attığımızda terör örgütlerinin ülkemize karşı giriştiği ihanetlere karşı hepsinin tek yumruk olduğunu söylemek mümkün değil. Ekonomiden sağlığa, eğitimden spora kadar her alanda çöküş yaşanıyor.

Siyasetçiler yıllardır havanda su dövdüler, ittifaklar dahil diğer küçük partiler hepsi ayrı telden çaldılar ne olduysa millete oldu, ülke yangın yerine döndü.

Siyaset sahnesinin aktörleri olan partilerin içinde bulundukları tablo bu, yoğun gündem arasında bu aksaklıklar kaynayıp gidiyor, olan ise ülkemize ve milletimize oluyor. Bütün bunları alt alta koyduğumuzda söyleyeceğimiz Türkiye’yi ne hale getirdiniz!

Mutlu musunuz?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap