SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hangi aklın ürünüsünüz?
13.05.2020

 
Ne günlere geldik. Öyle laflar ve söylemler ediliyor ki. Şaşırmamak mümkün değil.

Televizyon ekranlarında, sosyal medyada öyle şeyler söylenip yazılmaya başlandı ki hayret ediyorum. Hangi aklın ürünü olduğu bilinmeyen Atatürk düşmanları ve FETÖ hayranlığından çark edenler hortladı başladı abuk sabuk şeyler dillendirmeye.

Burası muz cumhuriyetimi arkadaş. Ölüm tehditleri havada uçuşmaya başladı. Ağzına geleni söyleyen bu kişiler ile ilgili bakıyorum da yaptırım uygulamak için adım atılmıyor. Hep dedim arkadaş darbe falan filan artık Türkiye’de olmaz, bunu hayal edenler milletin yumruğunu ense köküne dün nasıl yediyse yine yer. Darbe üzerinden nemalanıp FETÖ ağzıyla konuşup ölüm tehditleri sallayanlara da millet olarak pirim vermeyiz biline.

Gelin görün ki ağız ishali olanlar ortalığı bulandırmak için sanki bir yerden düğmelerine basılmış gibi zırvalamaya başladı. Seda Noyan’ın, “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür” gibi sözleri tepki toplamaya devam ederken meydana Atatürk düşmanı Fatih Tezcan çıktı. Bu zat ta ölüm listesi yayınlamak gibi söylemlerde bulunmaya başladı.

Atatürk’e ettiği hakaretlerle bilinen Tezcan, "Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız?" şeklinde tam bir FETÖ ağzıyla konuşuyor. Hangi aile kardeşim. Ülkemde onun, bunun, şunun ailesi mi var? Ülkemin her ailesi en büyük değeridir, onlara uzanacak elleri 82 milyon kırar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirip idam edeceklerini diyenler var ise onlara karşı millet olarak topyekün tepki konulur. Öyle senin dediğin gibi değil. 15 Temmuz’da nasıl ense köküne yumruğu vurmuşsa bu millet aynı şekilde gereğini yapar. Sen bir sus motorun soğusun.

Sokağa çıkarsak milyonların kanı dökülürmüş, hadi oradan be. Kendi geçmişinin hesabını veremeyenlerin bugün cumhurbaşkanı üzerinden laf üretmesinin kabul görmesi mümkün değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ülkenin ve milletin cumhurbaşkanıdır. Ona uzanacak eli ve ona karşı yapılacak her girişimi millet olarak yok etmesini iyi biliriz. Dün FETÖ’nün dizinin dibinde oturanlara ve Atatürk’e hakaret edenlere sıra gelmez.

Kendi ayıplarını kamufle etmek için Cumhurbaşkanı üzerinden nemalanmaya çalışan ve yiğitlikten bahseden bu zat MHP’yi de işin içerisine çekme adına söylemde bulunmuş. Unuttuğu bir gerçek var oda MHP’nin bu tip söylemlere ve eylemlere prim vermeyeceğidir. Bu zata söyleyeceğim, MHP’nin tarihini iyi okumasıdır. Bu tip ağız ishali olanlara prim vermeyecek kadar büyük partidir MHP.

AK Parti’nin, ülkeye, millete, bayrağa, devlete ve ülkemizin kurucusu Atatürk’e hakaret edenlere prim vereceğini düşünüyorsan yanılıyorsun, çünkü AK Parti ve lideri bu tip ağız ishali olmuş kişilerin söylemlerini kabul etmeyecek kadar donanımlıdır. Neyin ne olduğunu en iyi bilen büyük bir parti olarak ülkeyi yöneten iradeye sahiptir.

Sonuç olarak, acı tecrübeleri yaşatan olaylar üzerinden gözdağı vermelere kimse prim vermez biline. Hala FETÖ taktikleri üzerinden laf üretenlere tavsiyem modanız geçti, hiç çırpınmayın size bu ülkede kemik çıkmaz. Bu arada Cumhurbaşkanının ve MHP’nin eteğine tutunma çabalarınızdan vazgeçin çünkü beyinlerinizde hala FETÖ’nün kirli izleri var. Söyleyeceğim, kendinize adres arıyorsan ABD’de, Pensilvanya’da bulabilirsin.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap