SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ermeni Lider Köşeye Sıkıştı
9.10.2020

Azerbaycanlı kardeşlerimiz cephede zafer üstüne zafer kazanıyor. Ermenistan işgal ettiği Dağlık Karabağ’dan tek tek temizleniyor. Kardeşlerimizin haklı mücadelesinde sonuna kadar yanlarındayız. Ermenistan’ı yönetenler insanlık adına suç işlemeye devam ediyor, sivil kardeşlerimize saldırıyor.

Kendi ülkesinde koltuğunu korumak adına çılgınlık yapan Ermeni lider işgalci biri olarak tarihe geçecek ancak hayatını kaybeden kardeşlerimizin bedelini de elbet bir gün ödeyecek. Kardeş Azerbaycan’ın demir yumruğunu kafasına yiyen bu lider şimdi masaya oturmak için çareler arıyor.

Ülkesinde de artık itibar kaybeden ve destek görmeyen faşist Ermeni, bugün sebep olduğu kalleşliğin cevabını misliyle alıyor. Kardeşlerimizin zafer yürüyüşü devam ediyor. ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır’ diyerek ilerleyen kardeşlerimize şanlı zaferler diliyorum. Dağlık Karabağ Azerbaycanlı kardeşlerimizindir. Aksini söyleyen cevabını alır. Sivil ve masum insanların hayatını çalan Ermenistan lideri işgal ettikleri topraklardan çekilmeleri gerektiğini artık anlamıştır umarım.

BU ADAM ANORMALMİŞ!

Unutmadınız di mi şu eşinden ayrılmadan erkeklere ikinci hanım almalarını tavsiye eden doktoru? Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile çalışan bu doktor meğer neler yapmış da hepsi sümen altı edilmiş. Abuk sabuk konuşunca eski defterler açıldı, Akdağ bile adamın uyumsuz ve anormal olduğunu söylemiş. Peki bu anormal adamı bu görevlere getirenler ne oluyor onu söylememiş Akdağ.

Sözleşmesi feshedilerek Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim yardımcılığı görevinden istifa eden Ali Edizer söyledikleri ile kalmamış, geçmişte tekerlekli sandalyede görev yapan meslektaşına saldırmış. Menzil tarikatına mensup olduğu söylenen Edizer sonrasında da aynı hastaneye başhekim yardımcısı olarak atanmış.

Kim tarafından bu kadar kollanıp görev üstüne göreve getirilmiş? Meydan bu kadar boş mu? Adam saldırmakla kalmamış, saldırdığı doktorun aracında sigara söndürülmesine ve 3 kişinin ona saldırmasına neden olduğu ileri sürülen bir başka iddia. Dün de söyledim, bu adamı kim bu görevlere getirdi? Bu kadar sabıkası olan bir kişi kimin ürünüdür? Basit bir istifa ile geçiştirilecek bir olay değil bu. Edizer’in dosyası raflara konulmak yerine hakim ve savcıların önüne getirilmeli. Yarattığı çirkinlik sonrası fırsat bu fırsat diyerek tarikat ve cemaatlerle ilgili gerekli yaptırımın hayata geçirilmesi adına Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne muhalefet tarafından, “Dini kullanıp siyasi ve bürokratik bağlantılar kurarak geniş toplum kesimlerine sızan cemaatlerin laik, demokratik cumhuriyet ilkelerimizle geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiği zarar hiçbir şeyle ölçülemeyecek düzeydedir…” denilerek bir önerge verildi ancak kabul görmedi.

Gelin bu işin kökten çözümüne hep birlikte katkı koyalım. Ülkemizin bu tarikat ve cemaatlere mensup kişilerin yarattığı yanlışlardan kurtulması adına herkese tarihi görev düşmektedir, bu fırsatı değerlendirip tarihin ak sayfalarında hep birlikte yer alalım... İnanın gelecek nesiller bu işte günahı olanı da olmayanı da iyi sözlerle anmayacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap