SON DAKİKA
SON DAKİKA


Erdoğan, Akar ve Soylu bu sözlerin hesabını sormalı
21.01.2021

Cümle alem tarikat ve cemaatlerin ülkemizde her zaman sorun olduğunu söylüyor. İşte bunun son örneğini devletin resmi imamı olan kişinin sözleri ile yaşıyoruz.  FETÖ denilen hain örgütün ülkemize ve milletimize yaşattığı acılar hala tazeliğini korurken cemaat ve tarikatlar konusunda duyarsız kalmak yarın farklı acıların yaşanmasına neden olacağını bilmek için falcı olmaya gerek yok.

Bakın İstanbul Beylikdüzü Müftülüğüne bağlı Hz. Hamza Camii’nde görevli resmi imam Selahattin Yurtlu, sosyal medya hesabından aba altından sopa gösterir misali tehdit ve darbe imalarında bulunmuş.

Bu kişi, “Takip edecekler mazgallardan girecekler, en derin odana kadar girecekler. Hiç kurtuluşun yok. Asker ağam gelince yarelerim iyi olur! Asker ağam seni izliyor asker ağam! Sen bu vatanı sahipsiz mi zannettin! Bu saatten sonra bunların yanında olan hiçbir insan kurtulamaz. Hiçbir tanesi kurtulamazlar. Aklı olan tövbe etsin kaçsın evine. Allah nurunu tamamlayacaktır” ifadelerini kullanarak, toplumsal infiale milleti sürükleme suçu işlemiştir.

Bu sözlerin sahibi devletin resmi imamı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin her ferdine, hepimize bu sözler. Bu adamın derdi rejimle cumhuriyetle. FETÖ ile geçmişte iş tuttuğu söylenilen bu ifadelerin sahiplerinin bugün yeniden 15 Temmuz gibi bir emelin peşinde olduklarını bu sözler göstermekte.

Bu zat bunlarla kalmamış ,“Bu üstadımızın bir ihbarıdır. Orduda bir nur var ileride inkişâf edecek diyor. Nur nedir? Röntgen şua gibidir. Her şeyi görüyor. Sana bakınca anlıyor seni. Bu nur ileride inkişaf edecek. Ordu milletle ittihad edecek. Birleşecek. Omuz omuza verecek. Adalet-i hakikiyeyi temin edecek. Alem-i İslam’ı güldürecek. Adaleti temin etmek nedir? Sahte iş yapanları cezalandıracak” diyerek gözdağı vermiş.

Devletin resmi imamı sözlerle tehditler savurmuş. Uyanın artık uyanın!

FETÖ hainlerinin açtığı iyileşmeyen yaralarımız, dinmeyen acılarımız tazeliğini hiç ama hiç yitirmeyeceğinin bilinmesine rağmen bu kişilere nasıl fırsat veriliyor anlamak mümkün değil.

Sürdürülen FETÖ temizliği ile boşalan alanları tarikat ve cemaatlerin doldurduğu işte bu nedenle söyleniyor, dikkat çekiliyordu.

Kalkışma teşebbüsünde bulunan FETÖ’ye karşı herkesten çok mücadele veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kişinin ve arkasında kimler olduğunun bulunup çıkarılıp, gerekli yaptırımın uygulanması konusunda talimatı vermesi gerekir.

Aba altından sopa gösteren bu kişi kimden almış bu cesareti. Tehditler savurmuş, darbe olacağını şimdiden haber verme görevini üstlenmiş. Ordu, asker sözleri ile dile getirdiği tehditleri Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bu zat ile ilgili yaptırım adımlarının atılmasına önderlik etmesi kaçınılmaz olmuştur.

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde teröre karşı verilen mücadelede elde edilen dağlara taşlara yazılacak başarı elde edilmesine önderlik eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun FETÖ gibi bir terör örgütü gibi bir tehlikenin işaretlerini veren bu zat ile ilgili gereğini yapmaktan imtina etmemeli.

Bu vesile ile 17 Aralık 1927’de Meclis’te yaptığı, "Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis, bu tip yapılar din ve devlet düşmanı olduğu, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık. Çok değil, yüz yıla kalmadan, eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşeceklerdir. Ayrıca, unutmayın ki o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır" konuşmasını tekrar hatırlatıyor, atılacak adımları millet olarak dört gözle beklediğimizi ifade etmek istiyorum. 

İnandığım bir gerçek var oda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bakan Akar ve Bakan Soylu’nun bu alanda da vereceği mücadelede millet olarak herkes yanında olacaktır. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap