SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bak şu müdüre!
10.04.2020

Hükümet yaşanan süreçten en iyi şekilde çıkılması adına mücadele verirken İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı olduğu söylenilen kişinin vatandaşa sosyal medya hesabından, “Geber” diye söylemde bulunmasının kabul edilir tarafı yok. Çocukları ile birlikte aç kaldığını belirten kadına böyle bir söylemde bulunma hakkını nereden alıyor.

Sosyal medyada almış sazı eline müdür başlamış ahkam kesmeye, Ankara Üniversitesi’nde görevli profesöre ‘Beyinsiz’, CHP’ye hakaret, kadınlar için, ‘Kadın özgür olduğunda değil aile olduğunda mutludur’ gibi laflar yazarak ahkam kesmiş.

Arkadaş bunlar nereden türüyor anlamak mümkün değil, kimden alıyorlar bu gücü, ya da sırtlarını kime yaslıyorlar. Benim bildiğim vatandaşa gözün üstünde kaşın var diyeni af etmeyen hükümet böyle isimleri nereden bulur.

Oturduğu koltuğun asıl sahibinin millet olduğunu bilmeyecek kadar şımaran bu insanlara artık milletin tahammülü kalmadı. Ne demek ‘Geber’.  Bu ifadeye kullanan kişiye söylenecek en güzel söz, “Allah bu tip insanları ıslah eylesin” olur. Bu müdür görevden alınmış. Bakanlığı bu kararından dolayı kutluyorum. Umarım bununla kalmaz.

FATURALAR

Salgın ile birlikte evlerine kapanan vatandaş ile iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflar gelen faturalar karşısında şok olmaya devam ediyor. Arkadaş fırsatçılığın gözü kör olsun. Bu milletin fırsatçılardan çektiği nedir Allah aşkına.

Doğalgaz, elektrik faturaları el yakarken cepte kalmayan para ile vatandaşa birde ödeme emri geliyor, yetmezmiş gibi ödemeyeninde şarteli indiriliyor. Vatandaşa birde aç kapa maliyeti yükleniyor. El insaf be kardeşim. Sizin hiç vicdanınız yok mu?

Bu zor günlerde vatandaşın yanında olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız. Elektriğin kumandası özelin eline verilirse oda istediği gibi uygulama yapar. Yasağı delen vatandaşa elde kalem ceza kesilirken, vatandaşın elektriğini, doğalgazını kesene yada fatura dayatması yapana bir yaptırım yok.

İtelese, ötelese, destek adına yarı para alarak vatana, millete bu zor günde cepten destek olma yolunu neden tercih etmediğini sormak gerek. Kardeşim vatandaşın cebinde para kalmadı para sizde hiç insaf yok mu Allah aşkına.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap