SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kuşatılmaya çalışılan son kale!
25.02.2019

Tarihsel kökleri ve birikimi olan bir parti Cumhuriyet Halk Partisi… Cumhuriyetin ve demokrasinin kurucusu olan bir parti CHP… Paylaşmayı ve adaleti toplumda hakim kılmaya çalışan, insani değerleri öne çıkaran ve 'yurtta sulh cihanda sulh' özlemini yaşamak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi… Devleti öne çıkaran ve halkına eşit şartlarda hizmet etmeyi düşleyen, özgürlükleri ve ekonomik eşitliği öne çıkarmak için toplumda ve tavanda olsun beklentiyi ayakta tutmak sevdasına iktidar koltuğundan olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne içte ve dışta acımasızca saldırmaktadırlar. Yıllarca düşünen, sorgulayan insanların aklıyla dalga geçilen bir ülkede yaşıyoruz. Mart ayında yapılacak yerel seçimlere seçime katılan partilerin ittifaklarıyla gidilecek. Çok sıhhatli olacağını düşünmüyorum. Ancak, Cumhur İttifakı diye adlandırılan iktidar bileşeninin yetkililerinin, Millet İttifakı'na zillet ittifakı diye görsel ve yazılı basında boy göstermeleri ülkemiz acısından çok düşündürücüdür.

Zira zillet; tek cümle ile “hor görülme, aşağılanma ve alçaklık” demektir. Cumhur İttifakı'nın sözcüleri daha da ileri giderek Millet İttifakı'nı bölücülükle suçluyorlar. Türk demokrasisi galiba kabak tadı vermeye başladı. Pes doğrusu! Bu ne pişkinliktir, bu ne hukuksuzluktur. Ekonomiyi batır, halkı parçala böl, çevreyi talan et, tarımı, hayvancılığı bitir, demokrasiyi, hukuku rafa kaldır, liyakatin yerine akraba, eş dostlarınızı getirin, sonra da zeytinyağı gibi üste çıkın öyle mi? Artık önünüzde sorunlu bir kale kaldı: Cumhuriyet Halk Partisi. Şimdi halkın önüne çıkıp devlet kuran bir partiyi nasıl yok edeceğinizi mi anlatacaksınız? Ülkede yaşanan tüm olumsuzlukların kaynağı onlar mı diyeceksiniz? Cumhuriyet Halk Partisi, ülke bütünlüğü, cumhuriyet, hukuk ve adalet için, özgürlükler, barış kardeşlik için teminattır.

Bu nedenle mi partiyi ve onunla yapılan ittifakı aşağılıyor ve hor görüyorsunuz? Unutmayın ki, Türk milleti hukukseverdir. Türk milleti barışçıdır. Türk milleti bilgilidir. Böylesine yalanlara göz kırpmayacağını çok iyi bilir. Çünkü bu büyük millet ATATÜRK gibi bir kurtarıcısı olduğunu, liderinin yolundan gidileceğini ve kurtuluş yolunun doğruluğunu bilir. Bunu mart ayındaki yerel seçimlerde hep beraber göreceğiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap