SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ar damarı çatlamış!
5.02.2019

Yazdım, yazıyorum.

Yine yazacağım…

Ne kadar zavallı olduğu açıkça belli oldu. Hukuktan kaçamayacağını anlayan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, yerel bir gazeteye verdiği yazılı açıklamada isim vererek Karadeniz gazetesinin ideolojik düşünerek hizmeti aksatma yolunu seçtiğini söylüyor. Yarım adım daha ileri giderek gazeteye Onursal Başkanımızın müdahale etmesi gerektiğini belirtiyor.

Evet, Onursal Başkanımız gazeteye müdahale edebilir. Ancak Sayın M.Ali Yılmaz'ın hiçbir zaman hukuksuz alanlarda bulunmadığını biliyor musunuz bilmem. Karadeniz gazetesi bölgenin hatta ülkenin çıkarları yolunda her zaman doğruları yazmıştır. Neden bu kadar küçüldüğünü anlamak mümkün değil. Karadeniz gazetesi sadece Beşikdüzü’ndeki olumsuzlukları değil bölgedeki hatta ülkemizdeki olumsuzlukları tarafsız ve hukuk kuralları içinde okurlarına ulaştırırken bölgenin gurur kaynağı oldu. Sizler hangi doğrularınızla ve çatlamış ar damarınızla Onursal Başkanımıza kadar uzanma cesaretini buluyorsunuz?

Bendeniz sizlere sorduğum soruların yanıtlarını hala alamamışken, Beşikdüzü ilçesini parselleyip emperyalistin uşaklarına vermeye çalışmak ilçeye hizmet midir? Beşikdüzü’nü dünyaya tanıtan Köy Enstitülerinin kalıntıları sizlere çok ağır mı geldi? İlçeye belediye olarak hangi yatırımı yaptınız? Kamu daireleri giderken hangi daireler geldi? Beşikdüzü’nün savcısı nerede? 'Öğrenci ilçesi' diye adlandırılan Beşikdüzü’nden kaç öğrenci gitti? İlçeye kaç ağaç diktiniz? Kestiğiniz ağaçları hangi hukuk kurallarına göre kestiniz? O güzelim ilçe sahilini yok eden yine şahsınız değil mi? Bunlar yetmemiş gibi şehidimizin ismini sıkılmadan satışa çıkardınız.

Başkan kim bu AL AJAJİ?

 Beşikdüzü’ne doğal kimliğini vermiş Beşikdağı’nın doğal görüntüsü ucube teleferikle kesilmedi mi? Beşikdüzü’nün ünlü kıyı kumsalları, sahil yolu ile yine sizlerin marifetiyle ranta dönüşmedi mi? Görev süreniz sadece rantçı saldırı olarak açıklanamaz. Beşikdüzü’ne asıl saldırı doğal, tarihi, kültürel ve sosyal unsurlarıyla Beşikdüzü’nü Beşikdüzü yapan şehir kimliğinedir. Beşikdüzü insanları, Beşikdüzü’nü sevenler çok geç kalmadan bu saldırılara dur diyecektir. Zira bu insanlar hukukun üstünlüğüne inanmaktadırlar.

Unutma Başkan, gazetemin kapıları sizlere sonuna kadar açık. Tartışalım, yanlışlıkları beraber düzeltelim. Tabii cesaretiniz varsa!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap