SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Vatandaşlar el ele gönül gönüle Mehmetçiğe dua etti

Vatandaşlar el ele gönül gönüle Mehmetçiğe dua etti

19 Ekim 2019 Cumartesi - 12:49




Amasya’nın Taşova ilçesinde Mehmetçiğe destek için cuma namazı çıkışı Taşova Belediyesi, kurum, kuruluşlar, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, Taşova halkı yek vücut oldu.





Barış Pınarı Harekatı’na destek bildirisi ile Mehmetçiğine selam durdu, dualarla desteğini haykırdı.
Kalabalık grup adına destek bildirisini Taşova Şehitler Derneği Başkanı Kazım Özdemir okudu. Özdemir, “Devletimiz, tüm güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yıllardan beri büyük bir mücadele vermektedir. Devletimizin yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine karşı da verdiği büyük mücadele sınırlarımız içinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir. Karanlık bir ideolojiyle on binlerce vatandaşımızın hayatına kast eden, Güneydoğu Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını engelleyen; yaşlı, genç, bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanlarımızı acımasızca katleden PKK terör örgütü, yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesidir. Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin bir diğer ayağını da başlamış ve devam etmekte olan Barış Pınarı Harekâtı oluşturmaktadır. Hemen sınırımızda, Suriye'de sekiz yıldır sürmekte olan iç savaşta tarihin gördüğü en büyük insanlık dramlarından biri yaşanmaktadır. Bu savaşta milyonlarca insan yurtlarından olmuştur. Binlerce insan barbarca katledilmiştir. İç savaşla birlikte doğan otorite boşluğunda terör örgütleri geniş bir alan bulmuştur.
Suriye topraklarının önemli bir bölümü DAEŞ/PYD/YPG gibi terör örgütlerinin eline geçmiştir. PKK'nın Suriye'deki yapılanması olan PYD/YPG, Kuzey Suriye'de geniş bir alanı kontrol etme imkânı bulmuş ve bu alan üzerinden ülkemize saldırılar düzenlenmektedir. Terör örgütüne sağlanan binlerce tır silah ve yoğun dış destekle bir terör koridoru yaratılmaya ve bir garnizon devlet kurulmaya çalışılmaktadır.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap