SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Trafik kazasına karışan polis kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Trafik kazasına karışan polis kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

21 Ağustos 2020 Cuma - 12:38




Hatay’da, hafif hasarlı trafik kazası sonrası galericilerin ‘yolu açın’ tepkisi üzerine çıkan tartışmada, o esnada görevde olmayan polis memuru yurttaşlara ateş açtı. Olayda 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.





Olay, merkez ilçe Antakya’nın Kavaslı Altgeçidi girişinde meydana geldi. Taraflar kazanın meydana geliş nedeniyle ilgili tartışırken, trafikte yoğunluk oluştu. Aynı caddede galericilik yapan Mustafa Şahin ve Mehmet Yıldızbaş ise araçlarda önemli bir hasar olmadığını belirterek yolun trafiğe açılmasını istedi. Ancak bu kez polisle, galericiler arasında tartışma başladı.

Tanıklar: Polis esnafı hedef aldı

Sözcü'den Can Çapar'ın haberine göre; galericilerle kaza yapan polis memuru S.Ö. arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Kavga sırasında polis silahına davrandı. O anlarda görüntü de çeken tanıkların anlatımına göre, küfür ve hakaretlerle büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada silahına sarılan polis memuru uyarı amaçlı yere ve havaya ateş açtı. Bir süre sonra da iki esnafı hedef alarak vücütlarının değişik bölgelerinden vurdu. Yedek şarjörü de kullanan polis memurunun, yaralı esnafın başında beklediği ve telefonla arama yaptığı anlar kayıtlara yansıdı.

7 kurşun isabet etti

Olay yerine çok sayıda özel tim ve polis sevk edilirken, polis memuru S. Ö. gözaltına alındı, yaralılar da hastaneye kaldırıldı. Ancak 4 kurşun yarası olan Mustafa Şahin kurtarılamadı. 3 kurşun yarası olduğu öğrenilen Mehmet Yıldızbaş’ın tedavisi sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap