SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Pınar Gültekin'nin katledildiği bağ evinde keşif yapıldı

Pınar Gültekin'nin katledildiği bağ evinde keşif yapıldı

23 Aralık 2020 Çarşamba - 17:30




Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı bugün cinayetin işlendiği Menteşe Karabağlar Yaylasındaki bağ evinde cinayetin nasıl işlendiğine ilişkin keşif yaptırıldı.





Muğla'da geçen Temmuz ayında Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı bugün cinayetin işlendiği Menteşe Karabağlar Yaylasındaki bağ evinde cinayetin nasıl işlendiğine ilişkin keşif yaptırıldı.

Bağ evi çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı

Pınar Gültekin'in katil zanlısı ve Cemal Metin Avcı cezaevi aracı ile Muğla'ya getirilirken, keşfin yapılacağı Karabağlar yaylasındaki bağ evi çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Bağ evinin çevresi tamamen güvenlik şeridi ile çevrilirken, Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı araçlar ile bağ evine alındı. Cinayetin işlendiği bağ evine 5 metre yakına kadar araçla getirilen sanıklar buradan Jandarma eşliğinde keşif için olayın yaşandığı eve girdiler.

Keşifte birebir aynı ölçekli varil kullanıldı

Sanık Cemal Metin Avcı, keşif heyetinin nezaretinde sık sık bağ evinin ana bölümü ve eklentisi arasında cinayete ilişkin 16 Temmuz tarihinde yaşananları ve olayı anlatırken, Pınar Gültekin'in boğulduktan sonra içine konduğu varile bire bir ölçülerdeki varil olayın yaşandığı yere taşındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap