SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Okul yolunda feci kaza! Çocuk öldü, anne yoğun bakımda

Okul yolunda feci kaza! Çocuk öldü, anne yoğun bakımda

24 Aralık 2021 Cuma - 15:48




İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde çocuğunu okula götürmek için evden çıkan işitme engelli anne ve çocuk yolun karşısına geçmek istedikleri esnada bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk olay yerinde hayatını kaybetti anne ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.





İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde çocuğunu okula götürmek için evden çıkan işitme engelli anne ve çocuk yolun karşısına geçmek istedikleri esnada bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk olay yerinde hayatını kaybetti anne ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün sabah saatlerinde Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Rabia Caddesi’nde meydana geldi. Saat 07.30 sıralarında İbrahim Arda Oruç isimli 4. sınıf öğrencisi çocuğunu okula götürmek isteyen işitme engelli anne Filiz Oruç çocuğu ile birlikte caddeden karşı tarafa geçmek istedi. Yolun yarısına gelip durduktan sonra karşı tarafa geçmek isteyen anne ve çocuğa minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile küçük çocuk olay yerinde yaşamını yitirirken anne ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap