SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Oğlunun katiline böyle seslendi

Oğlunun katiline böyle seslendi

11 Eylül 2018 Salı - 12:41




Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davaya d





Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları  Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmada, Akıncı Üssü'nden havalanan savaş  uçaklarının bombalaması sonucu şehit düşenlerin yakınları müşteki sıfatıyla  beyanda bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önüne atılan bombanın etkisiyle  yaralanan 15Temmuz gazisi Şenol Gençer, aynı saldırıda kardeşi Özgür Gençer'in  şehit olduğunu anlattı.
 
Külliye'ye atılan iki bomba arasında kaldıklarını belirten Gençer,  "Ben yaralandım, kardeşim ise şehit oldu. O pilot başta olmak üzere bütün  hainlerden şikayetçiyim." dedi.
 
Aynı bölgede şehit düşen Mutlucan Kılıç'ın annesi Yıldız Kılıç da  aradan iki yıl geçmesine rağmen acısının dinmediğini dile getirerek, oğlunun  katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
 
Oğlunun şehit düşmesine neden olan bombayı atan sanık eski pilot  Müslim Macit ile göz göze gelmek istediğini belirten Kılıç, "Başkanım acım  dinmiyor, acımın dinmesin için onunla göz göze gelmek istiyorum. Müslim Macit  kalk ayağa ve gözlerimin içine bak." ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap