SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Ne corona virüs ne de sokağa çıkma yasağı! Doluştular...

Ne corona virüs ne de sokağa çıkma yasağı! Doluştular...

11 Nisan 2020 Cumartesi - 14:44




İstanbul Bağcılar'da 3 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, binanın önüne akın eden çok sayıda kişi sokağa çıkma yasağına rağmen itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi.





Bağcılar Fatih Mahallesi Cami Caddesi'ndeki 3 katlı binanın 3. katındaki elektrik saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


Binadan dumanların yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine kısa sürede itfaiye ekibi sevk edildi. Daireye de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü.

Öte yandan yangını gören çevredekiler sokağa çıkma yasağına rağmen binanın önüne akın etti.

 

İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izleyen çok sayıda kişi polis ekiplerinin uyarılarının ardından dağıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar oluştu.


 

Diğer yandan Bağcılar İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Bağcılar'da bulunan meydanlar ve bazı yolların, yaya giriş çıkışına kapatılmasına karar verdi.

 

Kapatılmasına karar verilen meydanlar ve yollar: 

Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı, Kirazlı Caddesi, Menderes Caddesi, Eski Pazar Caddesi, Yenigün Mahallesi 628. Sokak, Çarşı Caddesi ve Ahmet Kabaklı Caddesi.

Polis ve zabıta ekipleri bu meydan ve yollarda güvenlik tedbirleri aldı. Zabıta ekipleri kapatılan yollarda oturan vatandaşların geçişine izin verirken, diğer vatandaşları alternatif yollara yönlendirdi.

"ÇOK GÜZEL UYGULAMA KEŞKE BİR HAFTA ÖNCE OLSAYDI" 


Çevre sakinlerinden Cebrail Maçin, “Çok güzel olmuş keşke bir hafta önce olsaydı, daha iyi olacaktı. O kadar can kaybımız olmazdı. Arkadaşlar sokağa çıkmaz, gençler çıkmaz, daha iyi olur. İnşallah kısa bir zamanda bu işler düzelir" şeklinde konuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap