SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Meteoroloji'den güzel haber! Sıcak hava geliyor

Meteoroloji'den güzel haber! Sıcak hava geliyor

07 Mart 2019 Perşembe - 14:45




Türkiye'de hava sıcaklıklarının yarın ve hafta sonu hissedilir derecede artacağı tahmin ediliyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yurtta yarından  itibaren 4 gün boyunca yağış beklenmiyor. Ülkenin, batı bölgelerinden başlamak  üzere mevsime göre sıcak bir havanın etkisi altına gireceği öngörülüyor.
Hava sıcaklıklarının yarın ve hafta sonu hissedilir derecede artacağı,  yurdun güneyinde mevsim normallerinin 2-4 derece, kuzey ve iç kesimlerde ise 5-9  derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege'nin yarından, diğer  bölgelerin ise hafta sonundan itibaren mevsime göre sıcak havadan etkilenmesi  bekleniyor.
 
Günün en yüksek sıcaklıklarının Ankara veİstanbul'da 18, Edirne,  Bursa, Manisa ve İzmir'de 22, Antalya, Adana, Samsun veTrabzon'da 20,  Diyarbakır'da 19, Malatya ve Bolu'da 17, Kars ve Erzurum'da 7 dereceye kadar  çıkacağı öngörülüyor.
 
Mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta  ortası OrtaAkdeniz üzerinden gelmesi beklenen yağışlı sistemle birlikte batı  bölgelerden başlayarak azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin  ediliyor.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap