SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kuzey Marmara Otoyolu'nda mahsur kalanları jandarma kurtardı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda mahsur kalanları jandarma kurtardı

25 Ocak 2022 Salı - 13:34




İstanbul'da kar yağışı ve 30 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle dün kapanan Kuzey Marmara Otoyolu, yaklaşık 17 saat sonra Çatalca yönüne doğru tek yönlü trafiğe açıldı.





İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Kuzey Marmara Otoyolu'nda yoğun kar yağışı nedeniyle bölgede mahsur kalan araçların videosunu paylaştı. Görüntülerde kar kütlesinin araçların boyuna yaklaştığı görüldü.

"Son yılların en yoğun kar yağışıyla karşı karşıyayız" diyen Vali Yerlikaya, jandarma birliklerinin desteğiyle bölgedeki tahliye çalışmalarının da sürdüğünü açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda karın altında mahsur kalan araçları paylaşan Vali Yerlikaya, "Kıymetli İstanbullular bu görüntüler, Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri-Yassıören arasında çekildi. Son yılların en yoğun kar yağışıyla karşı karşıyayız. Kar fırtınasına karşı yol açma ve tahliye çalışmaları büyük bir mücadeleyle devam ediyor" dedi.

'Tahliye çalışmalarımız devam ediyor'

İstanbul Valisi Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı bir başka paylaşımda ise bölgede askeri birliklerin de desteğiyle yapılan kurtarma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yerlikaya paylaşımında, "Saat 02.30 itibarıyla İl Jandarma Komutanlığımızca Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki Yassıören-Odayeri arasında tahliye çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap