SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kepenk kumandasını kopyalayarak iş yerinde olan çelik kasayı soydular

Kepenk kumandasını kopyalayarak iş yerinde olan çelik kasayı soydular

28 Ağustos 2022 Pazar - 13:39




Çelik kasa soygunu kamerada





İstanbul Fatih’te kepenk kumanda sistemini kopyalayarak bir iş yerindeki çelik kasayı soyan hırsızlar polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 28 Temmuz’da Fatih’te yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinin kepenk kumanda sistemini kopyalayan hırsızlar içeriye girerek içeride bulunan çelik kasayı soyup kaçtılar. İş yerine gelen Tekstilci Adil. A kapının açık ve içeride kasanın soyulduğunu anlayınca şok geçirdi. Bir süre sonra kendine gelen adam polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalar neticesinde, Alexandr D, Vladimir S. 23 Ağustos günü Bahçelievler ve Maltepe’de yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 9 bin 175 dolar, 660 euro, 1 bin 875 TL para ve olayda kullanılan kopya kepenk kumandası ele geçirildi. Emniyette işlemleri biten şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap