SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Katil koca cezaevinde de para peşinde

Katil koca cezaevinde de para peşinde

20 Şubat 2022 Pazar - 11:02




Muğla’nın Fethiye ilçesine tatil bahanesiyle götürdüğü 7 aylık hamile eşi S.A.'ı (33) 400 bin liralık ferdi kaza sigortasının parasını alabilmek için Kelebekler Vadisi'nden iterek ölümüne sebep olan katil koca H.A. (41) cezaevinde de para peşinde... H.A.’ın son bir yıl içinde sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden 200 kişiyi avukatı aracılığıyla tespit edip şikayetçi olduğu, uzlaşmak için de kişi başı 5 bin lira istediği ortaya çıktı. İşte detaylar...





Fethiye ilçesi Kelebekler vadisinde 4 yıl önce H.A.'ın 7 aylık hamile Semra Aysal'ı 400 bin liralık ferdi kaza sigortası ücreti için kayalıklardan iterek öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada H.A. 'Gebe eşini kasten, tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sanık H.A. karara itiraz ederek dosyayı istinafa taşıdı.

UZLAŞMAK İÇİN 5 BİN LİRA İSTİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre, tutuklu olan H.A.'ın (41) cezaevinde hala para peşinde koştuğu ortaya çıktı. H.A.'ın son bir yıl içinde sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden 200 kişi hakkında avukatı M.B.Ç. aracılığıyla tespit edip şikayetçi olduğu, uzlaşmak için de kişi başı 5 bin lira istediği ortaya çıktı.

T.Y.'nin Facebook'ta "Bunları yavaş yavaş her gün bir etini kopara kopara geberteceksin. Yoksa müebbet bu şerefsiz için ödül olur' yorumu yaptığı, bu nedenle H.A.'ın şikayetçi olduğu öğrenildi.


T.Y. ifadesinde "İlgili yorumu H.A.'a hitaben yapmadım. Öyle olsa H.A.'ın kendi hesabına yazardım. Son zamanlarda çoğalan kadın cinayetlerine tepki olarak yazdım" dedi.

Ancak T.Y. uzlaştırmacı tarafından arandı. T.Y. uzlaşma için kendisinden istenen 5 bin lirayı vermedi. Bu nedenle T.Y. hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle dava açıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap