SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Haliç Köprüsü'nde yanan otomobil küle döndü

Haliç Köprüsü'nde yanan otomobil küle döndü

07 Şubat 2021 Pazar - 10:14




Haliç Köprüsü üzerinde seyir halindeyken motor kısmı alev alan otomobil cayır cayır yandı. Araç içerisindeki 4 kişi kendilerini son anda dışarı attı.





Olay, saat 06: 45 sıralarında Haliç Köprüsü Halıcıoğlu mevkii Ankara istikametinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Ramazan Aydın ve diğer 3 aile bireyleri Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Haliç Köprüsü üzerinde seyir halindeyken bir anda otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

ARAÇTAKİLER KENDİLERİNİ DIŞARI ATTI

Aracını durdurarak kontrol etmeye çalışan otomobil sürücüsü Aydın, otomobilin motor kısmından bir anda alevlerin yükseldiğini görünce araçta bulunan tüp ile müdahale ederken otomobilde bulunan 3 kişi yanlarında götürdüğü eşyaları da alarak arabadan kendilerini dışarı attı.

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Otomobildeki yangın kısa sürede büyüyünce ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Alev alev yanan otomobildeki yangın kontrol altına alınırken yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap