SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Dün tahliye edildi, bugün dehşet saçtı! Anne-kız ''bizi öldürecek'' dedi!

Dün tahliye edildi, bugün dehşet saçtı! Anne-kız ''bizi öldürecek'' dedi!

30 Nisan 2020 Perşembe - 10:40




Ankara’da yaşayan anne Meryem C. ile kızı Kamer, oğul Şükrü C. tarafından önceki akşam darp edildi. Gördükleri şiddetle annenin kafası, kızının ise burnu kırıldı. Sabıkası olduğu belirlenen Şükrü C. ise serbest bırakıldı.





Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre,  hastaneden darp raporu alan anne ve kızı Şükrü C.  hakkında şikâyetçi oldu. 

Anne Meryem C. polise verdiği ifadede, oğlu Şükrü C.’ın sürekli kendilerine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini belirterek, “Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Baş edemiyoruz, onu tutuklayın, dışarda kaldığı sürece hayatı tehlikemiz var. Bizi öldürmeden önlem alın” dedi. Kamer C. da sürekli ağabeyinin şiddetine maruz kaldıklarını belirterek devletin kendilerine sahip çıkmasını istedi.

Gözaltına alınan Şükrü C.'nın sabıkası bulunduğu belirlendi. Polisteki ifadesinin ardından Şükrü C. savcılıkça hakkında uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap