SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı!

Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı!

21 Temmuz 2022 Perşembe - 12:09




İki kadın ve bir erkekle birlikte, sabaha karşı 04.00 sularında kaldığı otele doğru ilerlerken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen eski sporcu, gizemli bir şekilde hayatını kaybetti. Polis, 40 yaşındaki sporcunun ilişki sırasında hayatını kaybettiğini düşünüyor.





1981 yılında Wigan yakınlarındaki Leigh'de dünyaya gelen Ricky Bibey, 2001'de Wigan Warriors forması giyerek profesyonel oldu. Ünlü İngiliz bir rugby oyuncusu, kariyerinde pek çok kupa kaldırdı. Leigh Centurions, St Helens, Oldham ve Wakefield Trinity Wildcats takımlarında forma giydikten sonra, 2012 yılında sakatlandı ve aşil tendonundaki yaralanma nedeniyle profesyonel spor hayatını noktalamak zorunda kaldı.

YARI ÇIPLAK VE KANLAR İÇİNDE ODADAN ÇIKTI

Ancak 800 bin sterlinlik bir evde yaşayan Ricky Bibey, bu kez spor hayatıyla değil, gizemli ölümüyle gündemde. 40 yaşındaki Bibey 17 Temmuz günü İtalya'da hayatını kaybetti. Bibey'nin son görüntülerine İngiliz Daily Mail gazetesi ulaştı. Rugby oyuncusu ve eşi, sabaha karşı 4'te, gizemli bir çiftle birlikte dört yıldızlı otellerine yürürken güvenlik kameralarına yakalandı. İki çocuk babası Bibey, 44 yaşındaki eşi ve iki kişi ile birlikte, Floransa'daki otellerine yürürken görüldü. Bibey'nin eşi, otelin birinci katında bulunan odalarından, yarı çıplak halde ve kanlar içinde koşarak çıktı ve yardım çığlıkları attı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Daily Mail gazetesinin özel haberi için elde ettiği güvenlik kamerası görüntüleri, saat 04.10'da Manchester'lı bir emlakçı olan kadını İtalya'nın Floransa kentindeki Hotel Continentale'ye yakın bir ara sokakta yürürken gösteriyor.


Görüntülerde kolsuz uzun bir elbise ve sandalet giyen kadını, bir saniye sonra da Bibey ve kimliği belirlenemeyen gizemli çift takip ediyor. Hafif yalpalayarak yürüyen kadın, Bibey ve diğer çift onu takip ederken çantasına uzandıktan sonra kadrajdan çıkıyor. Bibey, açık renkli bir tişört ve şort giyerken, yanındaki kadın kırmızı bir elbise giyiyor ve konuşurken önlerinde bir şeyi işaret ediyor gibi görünüyor.

Kimliği belirsiz adam ise mavi bir tişört, beyaz şort ve spor ayakkabı giyiyor. Hem kendisi hem de kadın, Bibey ve eşinden çok daha genç görünüyor.

OTOPSİ SONUÇLARI ORTAYA ÇIKARDI

Güvenlik kamerası görüntülerinin çekilmesinden üç saatten kısa bir süre sonra, çığlıklar atarak odadan çıkan kadın tarafından çağrılan sağlık ekipleri olay yerine geldi, ancak eski spor yıldızı olay yerinde ölü ilan edildi.

Daha sonra yapılan otopsi, Bibey'nin kalp krizinden öldüğünü ortaya çıkardı. Polis ekipleri de bunun ölümcül bir uyuşturucu ve alkol kombinasyonundan kaynaklandığına ikna oldu.


CİNSEL İLİŞKİ OYUNUNA ZORLADI

Çift, önceki gün dört yıldızlı Hotel Continentale'ye, Pisa Havaalanı'na indikten sonra giriş yapmış, sonrasında da dışarı çıkmıştı. Daily Mail gazetesi, Manchester'da üst sınıf bir emlakçı olan kadının kimliğini bildiklerini yazdı. Kadın, birkaç ameliyat gerektiren ciddi yaralanmalar geçirdikten sonra hâlâ hastanede tedavi altında bulunuyor. Polis yetkilileri, kadının cinsel ilişki sırasında bir tür oyuna zorlanmış olabileceği düşünüyor. Bibey'nin otopsisinde boynunda ve bileklerinde yaralar olduğu görülmüştü. Bu da kadının Bibey'ye karşı koymaya çalışmış olabileceğini ortaya çıkardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap