SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Canlı yayında gözaltı yaptılar!

Canlı yayında gözaltı yaptılar!

26 Ağustos 2020 Çarşamba - 17:13




Sakarya’da 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümüyle ilgili polis, Müge Anlı’nın programında Gülüzar Kılıç’ı ve Hami Kıcı’yı gözaltına aldı.





Müge Anlı Tatlı Sert programında Sakarya’da 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümüyle ilgili itiraflar geldi. Gülüzar Kılıç dün yayını terkeden Hami’den sonra Müge Anlı’ya kuliste bilinmeyenleri anlattı. Hami’nin şekeri yükselince hastaneye gittikleri gün “Şiar’ın öldüğünü düşündüklerini’ itiraf etti. 

Sakarya’da 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın yanarak ölmesinin gerçek sebebi ortaya çıktı. Hami, Şiar’ı yangından 2 gün önce öldüresiye dövmüş. Küçük çocuğu çivili sopayla döven Hami Kıcı, daha sonra şekeri yükselince hastaneye gitmiş. Hastaneye giderken Şiar kendinde olmadığı için ‘öldüğünü’ düşündükleri ortaya çıktı. Gülüzar Amanet, Hami Kıcı’nın o gün kendisini döverken Şiar’ın araya girdiğini belirtti. Çivili sopayla dövdüğü Şiar Kılıç’ın eli ve ayağından kanlar gelmeye başlamış. Dayak sonrasında ağzından yeşil sıvılar gelen Şiar, sonrasında kendisinden geçmiş. Gülüzar yanan evde duvarlarda kan olduğunu da anlatarak ‘Beni dövdü duvarlarda benim kanım vardı” dedi.

Stüdyoda gözaltı

Hami’nin dövdüğü Şiar’ın ‘öldüğünü’ düşündüklerini belirten Gülüzar Amanet, Hami’nin şekerinin de bu yüzden çıktığını anlattı. Bunun üzerine Hami ile hastaneye gittiklerini belirten Gülüzar, “Hami hastanede Şiar’ı öldürdüğünü sandığı için korktuğundan ağlıyordu” dedi. Gülüzar Amanet, hastanede Hami’nin ağladığını gören doktora ‘9 yaşındaki oğlumuz öldü o yüzden ağlıyor” demesinin sebebini de açıkladı. Hami’nin hastaneye giderken, “Şiar’ın öldüğünü söylersen, evdeki 2 kızını da öldürürüm’ diyerek kendisini tehdit ettiğini açıklayan Gülüzar, “bu yüzden doktora bu şekilde durumu anlatmaya çalıştım” dedi. İtirafların ardından stüdyoya polis çağırıldı, Kılıç ve Hami gözaltına alındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap