SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bin lira tartışması kanlı bitti! Elif'i kasığından vurdu

Bin lira tartışması kanlı bitti! Elif'i kasığından vurdu

16 Şubat 2022 Çarşamba - 11:28




Adana’da, tartıştığı Elif Meltem Mukyen'i (23) kasığından vurarak ağır yaralayan arkadaşı Batuhan K. (24) ile Harun K. (32), saklandıkları evde yakalandı. Batuhan K., 1000 lirasını çaldığını iddia ettiği Mukyen'i vurduğunu itiraf etti. Tedavisi süren Mukyen'in ise 2 yıl önce 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı ve gözaltına alınıp ev hapsine çarptırıldığı ortaya çıktı.





Olay, 8 Şubat günü saat 11.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 2 katlı evde meydana geldi. Elif Meltem Mukyen, iddiaya göre, arkadaşları Batuhan K. ve Harun K. ile buluşup uyuşturucu kullandı.

Bir süre sonra Batuhan K., 1000 lirasını çaldığını öne sürdüğü Mukyen ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönünce Batuhan K., belinden çıkardığı tabancayla Mukyen'e ateş etti. Silahtan çıkan mermilerden biri, Mukyen'in kasığına isabet etti. Şüpheliler ise olay yerinden motosikletle kaçtı.

'ÇALINTI 1000 LİRA' TARTIŞMASINDA VURMUŞ

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Mukyen, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, polis ise şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kimlikleri ve adresleri belirlenen şüpheliler Batuhan K. ile arkadaşı Harun K., saklandıkları evlere düzenlenen eş zamanlı baskınlarla yakalandı. Polis merkezine götürülen şüphelilerden Batuhan K., Mukyen'in 1000 lirasını çaldığını ve bu nedenle tartıştıklarını öne sürüp, çıkan kavgada silahı ateşlediğini belirtti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Batuhan K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Harun K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap