SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber! Cinayete kurban gitti

Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber! Cinayete kurban gitti

02 Ağustos 2021 Pazartesi - 11:16




Koronavirüs olması nedeni ile ablası ile kavga ettikten sonra evini terkeden ve 5 gündür kayıp olan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Katledildiği belirtilen Azra'nın cinayetindeki detaylar kan doldurdu. Tecavüze uğrayan Azra'nın vücudu 5'e parçalanmış...





Koronavirüs olması nedeni ile ablası ile kavga ettikten sonra evini terkeden ve 5 gündür kayıp olan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Katledildiği belirtilen Azra'nın cinayetindeki detaylar kan doldurdu.

 Tecavüz edildi, cesedi 5'e parçalandı

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (26) vahşice öldürülmüş olarak bulundu. Üniversiteli kıza evinde tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı M.M.A. gözaltına alındı.

Ablası ile tartıştı evi terk etti

Antalya'da , gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan 5 gündür haber alınamıyordu. Polis, Haytaoğlu'nun bulunması için güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Acı haber bugün geldi. 


Muratpaşa ilçesinde yaşayan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katledildiği belirtiliyor.

 Korona oldu tartışma başladı

Antalya’da Azra Gülendam Haytaoğlu (26), Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyordu. Ablası Ezgi Haytaoğlu’nun yanında kalıyordu. Azra Gülendam Haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 Temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Tartışma sırasında genç kız, ablasına, “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda, ablasına, “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap