SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Ankara Büyükşehir Belediyesi okullar için hazır

Ankara Büyükşehir Belediyesi okullar için hazır

18 Eylül 2020 Cuma - 17:51




Okulların açılma tarihinin yaklaşması ile birlikte çocukların ve ailelerinin pandemi döneminin olumsuz etkilerinden korunması için alınacak tedbirler önemli bir gündem başlığını oluştururken, Ankara Büyükşehir Belediyesi yaklaşık bir ay önce Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne “ortak çalışma ve iş birliği” konusunda resmi yazı yazdı.





Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 21 Ağustos 2020 tarihinde gönderilen yazıda “21 Eylül 2020 tarihinde açılması planlanan okullarımızdan yoğun bir şekilde dezenfeksiyon ve hijyen malzemesi talepleri gelmektedir. Bu konuda okullarımızın bireysel başvuruları yerine İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemizin ortak bir program dahilinde iş birliği yaparak hareket edilmesinin daha verimli bir çalışma olacağını düşünmekle birlikte bu konu hakkında görüş, öneri ve iş birliğine açık olduğumuz hususunda gereğini bilgilerinize rica ederim” ifadeleri kullanıldı.

BÜYÜKŞEHİR GÖREV BEKLİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, resmi yazıya Ankara İl Müdürlüğü tarafından cevap gelmesi ile birlikte harekete geçmeye hazır olduklarını belirtirken, okulların açılmasına kısa süre kala yazıya çocuklar ve ailelerinin sağlığı için dezenfeksiyon çalışması için tüm ön çalışmaların tamamlandığını belirttiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap