SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Adana'da 7 bin 409 kişi geçici süreyle istihdam ed

Adana'da 7 bin 409 kişi geçici süreyle istihdam ed

25 Eylül 2018 Salı - 10:32




İŞKUR Adana İl Müdürü Ahmet Karaveli, dezavantajlı durumdaki 7 bin 409 kişiyi Toplum Yararına Program kapsamında geçici süreyle kamu kurumlarında isti





Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Recep Çalışkan ile yönetim kurulu üyeleri Abdulvahab Bilge, Kurtuluş Şengül ve İsa Topal, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karaveli’yi ziyaret etti.

Çalışkan, ASKON’un bir iş adamları derneği olduğunu belirterek, “Üyelerimizle uyum içinde ekonomimize katma değer üretmek üzere çalışıyoruz” dedi.

Karaveli'de iş başı eğitim programlarıyla 6 bin 585 kişinin deneyim kazanarak işgücü piyasasında yer edinmesini sağladıklarını söyledi. Girişimci ruha sahip 674 kişinin girişimcilik eğitimi alarak iş kurma hayaline destek olduklarını vurgulayan Karaveli, dezavantajlı durumda olan 7 bin 409 kişiyi Toplum Yararına Program kapsamında geçici süreli olarak kamu kurumlarında istihdam ettiklerini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap