SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 92 kişi gıda zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldı

92 kişi gıda zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldı

19 Temmuz 2018 Perşembe - 18:29




Manisa'da bir fabrikada çalışan 92 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.





Karaağaçlı Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında çalışan bazı işçiler, sabah karın ağrısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle doktora başvurdu.

İşçilere ilk müdahale, iş yerindeki doktor tarafından yapıldı. Rahatsızlanan işçi sayısının artması üzerine 92 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle 112 Acil Servis ekipleri ve özel araçlarla Manisa'daki hastanelere kaldırıldı.

İşçiler, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. Fabrika sahibi M.T'nin (39) şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı.

Öte yandan, fabrikada işçilere dün öğle yemeğinde tavuk verildiği, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de yemekten numune aldığı belirtildi.

SİVAS'TA 488 KİŞİ ZEHİRLENME ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI


Sivas’ın Suşehri ilçesinde, şebeke suyundan kaynaklı rahatsızlık geçirdikleri şüphesiyle son 3 günde 488 kişi hastaneye başvurdu. Tedavileri tamamlananlar taburcu edildi. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, konunun kendilerine intikal etmesinin ardından hemen inceleme başlattıklarını söyledi.

İZMİR'DE 2600

İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir sanayi tesisinde, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvuran işçi sayısının 2 bin 600 olduğu belirtildi.

İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur vatandaşların sağlık durumu hakkında, "Çarşamba günü sabahtan akşama kadar 739 işçi hastanelerimize müracaat etti. Dün gece de işçilerden bazısı benzer şikayetlerle hastanelere geldi. İzmir'in farklı hastanelerine toplam 2 bin 600 civarında hasta başvurusu oldu. Şu anda hastanelerimizde 100 civarında yatan işçimiz var. Akşama doğru büyük bir kısmının taburcu olacağını düşünüyoruz. Sağlık durumlarında korkulacak bir durum yok." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap