SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Öğrencilerin YGS heyecanı

Öğrencilerin YGS heyecanı

29 Şubat 2016 Pazartesi - 15:18




13 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi 400 öğrencinin katılım gösterdiği deneme sınavı yapıldı.





Giresun’un Görele ilçesinde, Görele Anadolu Lisesi tarafından 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi 400 öğrencinin katılım gösterdiği deneme sınavı yapıldı. Gerçek YGS formatıyla birebir yapılan denemede sınavı, öğrencilerin tecrübe kazanması ve heyecanını yenmesi için sınav salonlarına alınırken polisler tarafından temsili arama ve kimlik kontrolleri yapıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, “Bu sınava ilçe genelinde 6 lisenin son sınıf yaklaşık 400 öğrencinin girdi. Bu sınavın üniversite ortamında yapılıyor olması, katılımı ve ilgiyi daha da artırdı. Öğrencilerimize, gerçek bir sınav ortamında uygulanan tüm kuralları bu sınavda uyguluyoruz. Amacımız, 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavında başarılı olmalarıdır. Öğrencilerin son düzlükte hatalarını görüp eksiklerini tamamlayıp en iyi şekilde sınava girmelerini sağlamaktır. Bu sayede öğrencilerin gerçek sınavda başarıları daha da artıyor. Ayrıca, psikolojik yönde de hazırlanmalarına katkıda bulunuyor. Bu sınavın yapılmasında bize katkı sağlayan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap