SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Doktorsuzluk hasta ediyor

Doktorsuzluk hasta ediyor

Karadeniz Özel

13 Eylül 2017 Çarşamba - 08:56




Trabzon’da kapatılan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi uzun bir aradan sonra Kanuni Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye





MERKEZE TAŞINDI

Trabzon’un Yenicuma Mahallesi’nde bulunan ve kapatılarak Kaşüstü Devlet Hastanesi’ne taşınan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi uzun bir aradan sonra yeniden kent merkezinde hizmet vermeye başladı. Acil Servis ve çeşitli alanlarda hizmet veren hastane Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerine taşındı.

ÜÇ SAAT BEKLEME

Buraya kadar her şey normal olarak gö- rünüyor ancak akşamdan çocuğu hastalanan ve acil servise gitmek isteyen vatandaşlar ise adeta isyan ediyor. Çünkü hastanede yeterli doktor olmadığı öğrenildi. Sadece iki doktor hastalara müdahale edebiliyor. Bir vatandaş çocuğunu hastaneye getirdiğinde en az iki yada üç saat beklemek zorunda kalıyor.

ATAMA YAPILMADI


Konu ile ilgili hastane yetkilileri, “Şuan hastanemize maalesef bu kadar atama yapıldı. Bunun için aksaklıkların yaşandığı doğrudur. Mevcut doktorlarımız canla başla çalışıyor” derken vatandaşlar ise, “Zamanında kentin göbeğindeki hastaneyi dağın başına taşıdılar. Şimdi buraya geldi ama bu doktorlar nereye gitti?” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap