SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Yeni MIUI Kontrol merkezi sızdırıldı! Tek kelime ile inanılmaz!

Yeni MIUI Kontrol merkezi sızdırıldı! Tek kelime ile inanılmaz!

12 Nisan 2022 Salı - 15:39




Xiaomi MIUI kaplamasının kontrol merkezi tasarımını tamamiyle değiştirmeyi düşünüyor. Güncelleme yolu ile kullanıcılara gönderilecek yeni tasarımın detayları ortaya çıktı.





MIUI Kontrol Merkezi, Çin OEM Android dış görünümünün önemli özelliklerinden biridir. MIUI 12'nin tanıtılmasıyla Xiaomi, görünüşünü yenileyerek biraz daha Apple iOS'a yaklaştırdı. Yakın zamanda piyasaya sürülen MIUI 13, Mi Smart Hub da dahil MIUI Kontrol Merkezinde değişiklik getiriyor.

Ses ve parlaklık kaydırıcısı en üstteki dört büyük hızlı ayar alanına taşınıyor. Belki tasarımda sonradan başka bir değişiklik görülebilir, çevrimiçi görünen yeni bir MIUI Kontrol Merkezi tasarımının konsept görüntüsü Mi Fans topluluğu tarafından paylaşıldı.

MIUI Kontrol merkezi köklü değişiklik alıyor 

İlk konsept görsel, MIUI 12 kontrol merkezi gibi görünüyor. Yan tarafında bulunan dört büyük hızlı ayar alanının altında ses ve parlaklık kaydırıcısına sahip. Muhtemelen Tabletler ve katlanabilir olan ikinci ekrana sahip cihazlar baz alınarak yatay olarak düzenlenmiş tüm hızlı ayarlara sahip bir kontrol merkezi görünüyor. Sola kaydırdığınızda diğer hızlı ayarların ikincil sayfa düzeninde neler görülebileceğini anlıyoruz.

MIUI Kontrol merkezi


Son zamanlarda, yaklaşan MIUI 13.5 güncellemesi hakkında birçok söylenti çevrimiçi olarak ortaya çıkmıştı. MIUI 13.5 güncellemesini alacak telefonlar şimdiden gün yüzüne çıktı ve Kapalı Beta'da test edilen birçok özelliğin bu güncellemeyle birlikte gelmesi bekleniyor. Belki de yeni bir MIUI kontrol merkezi tasarımı, MIUI 13.5'teki değişikliklerden biri olabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap