SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp'a 7 yeni özellik geldi

WhatsApp'a 7 yeni özellik geldi

29 Mart 2016 Salı - 11:01




WhastApp'a son güncelleme ile birlikte 7 yeni özellik eklendi.





Milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a 7 yeni özellik eklendi. WhatsApp, en son sürümü (2.12.51) ile indirilen videolara “çimdikleyerek yakınlaşma” hareketini uygulamanmasına izin veriyor. Bir başka özellik ise videoları yüzen bir pencerede açılıyor ve video devam ederken mesajlara bakılabiliyor.

Yeni değişiklik ile beraber artık PDF’ler karşıdaki alıcıya gönderilebiliyor.

Bulut sürücülerdeki veya Google Dropbox gibi hizmetlerdeki fotoğraflar seçip paylaşılabiliyor. WhatsApp, herhangi bir sohbette paylaşılan bağlantıları, belgeleri ve fotoğrafları artık otomatik olarak vurguluyor ve bir önizleme resmi gösteriyor.

WhatsApp’a gelen dikkat çekici diğer özellik ise artık yıldızlı mesajlar korunabilecek. Ekranda gelen kutuda “Yıldızlı mesajları koru” kutucuğu ile seçenek sunuyor.

Seçenekler (üç nokta simgesi) > Ayarlar > Veri Kullanımı yolu izlenerek medyaların nasıl ve ne zaman otomatik olarak indirildiği öğreniliyor.


WhatsApp Beta güncellemeleri artık Play Store üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap